Recreatiepark Tusken de Marren
overnachten nabij musical

Overnachten nabij Musical De Tocht

 
  • Op 20 minuten rijden
  • Vakantiehuizen nabij Leeuwarden
  • Flexibele aankomst- en vertrekdagen

Een muzikale beleving tijdens uw vakantie

Wilt u de magie van de Elfstedentocht beleven? Dat kan, it giet oan! Musical De Tocht is een Nederlandstalige theathershow die u het indrukwekkende verhaal van vijf schaatsvrienden verteld die elkaar in de loop der jaren uit het oog verloren zijn. Ze hebben afgesproken dat als De Tocht ooit een keer doorgaat dat ze hem dan samen uitrijden. Het is een indrukwekkende en unieke ervaring als u het ons vraagt! Wij snappen dat u na het zien van de musical onze prachtige provincie niet gelijk wilt verlaten. Verblijf daarom bij Tusken de Marren en ontdek al het moois dat Fryslân te bieden heeft! 

Ons vakantiepark ligt op 20 minuten rijden vanaf Musical De Tocht. De musical draait van 15 september 2023 t/m eind juni 2024 elke woensdag t/m zondag.

Arrangement 'de Tocht'

Voor deze prachtige musical hebben wij een speciaal arrangement samengesteld. Wat past er nou beter bij de elfstedentocht dan een lekkere warme kom vol erwtensoep, of zoals wij dat in Fryslân noemen, Snert!

In samenwerking met Slagerij Spijkerman uit Akkrum ontvangt u bij aankomst van ons een heerlijke portie erwtensoep * die u in uw vakantiehuisje kunt nuttigen. Als dat geen goed begin van de elfstedentocht beleving is, dan weten wij het ook niet meer. It giet oan! ⛸️

Het arrangement:

  • Verblijf in de periode september t/m juni
  • Minimaal 2 overnachtingen
  • 1x heerlijke erwtensoep [Snert]

*Gast beschikt zelf over een toegangsticket voor musical 'de Tocht' en dient deze bij aankomst aan de receptie te kunnen tonen.

Zoek en boek uw verblijf tijdens Musical De Tocht ⤵

Uw vakantiewoning in Friesland

Onze vakantiewoningen in Friesland bevinden zich in Akkrum en liggen bijna allemaal direct aan een van de Friese wateren, namelijk de Meinesleat. Akkrum is centraal gelegen nabij SneekLeeuwarden en Heerenveen. Akkrum is een fijne plek om een vakantiehuis in Friesland te huren. Naast watersport zijn er ook genoeg leuke routes die u zowel kunt wandelen, fietsen of met de auto kunt rijden. Na het zien van de musical bent u vast nieuwsgierig geworden naar de Friese 11-steden? Dat snappen wij helemaal! U kunt de prachtige elfstedenroute ook (deels) per auto rijden en zo de steden Leeuwarden, Sneek, IJlst, Sloten, Stavoren, Hindeloopen, Workum, Bolsward, Harlingen, Franeker en Dokkum ontdekken. Ga lekker op pad, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Friesland in de winter

Dat Friesland niet alleen mooi is in de zomer, maar ook in de herfst-en winterperiode weten wij allang. Ons recreatiepark is niet voor niets jaarrond geopend! Friesland is misschien niet de eerste bestemming waar u aan denkt voor de winter, maar geloof ons: het is absoluut de moeite waard! Laat u verrassen door de rust en ruimte. Wij vertellen u hier graag meer over ⤵

 

U vindt ons hier ⤵