Recreatiepark Tusken de Marren
Zomervakantie Friesland

Vier uw zomervakantie in Friesland

  • Vakantiehuizen aan het water
  • Met animatie
  • Vele watersport opties

Zomervakantie aan het water in Fryslân

Kunt u zich geen zomervakantie zonder waterpret voorstellen? Wij ook niet! Bij Recreatiepark Tusken de Marren viert u de zomervakantie in Friesland. Dé waterrijke provincie van Nederland. Verblijf in de zomervakantie in een vakantiehuis aan het water met privé aanlegsteiger en geniet van dit waterrijke gebied. De vakantiehuizen bieden plaats aan maximaal 14 personen. Varen, vissen, zwemmen, suppen en nog veel meer, aan waterpret geen gebrek tijdens uw zomervakantie in Friesland op ons vakantiepark aan het water.

Zoek en boek uw verblijf in de zomer ⤵︎

Huisje huren in de zomervakantie in Akkrum

Tijdens uw zomervakantie in Friesland wilt u naast veel waterpret natuurlijk ook genieten van comfort en luxe. Een hele dag op het water kan vermoeiend zijn, en dan is het erg fijn om ‘s avonds te ontspannen in uw comfortabele vakantiehuis in Akkrum. Nog even buiten zitten op uw veranda of terras met tuinmeubilair of samen een gezelschapsspel spelen in de sfeervolle woonkamer? De keuze is aan u! Een vakantiehuis in de zomervakantie op ons vakantiepark betekent dat u dankzij de comfortabele bedden ‘s ochtends weer fris en fruitig start aan een nieuwe dag vol avonturen. Bereid een uitgebreid ontbijt in uw compleet ingerichte keuken en start de dag rustig door te vissen bij uw eigen aanlegsteiger. Wanneer komt u een huisje huren in de zomervakantie?

Een greep uit onze opties:

  • Sauna
  • Oplaadpunt elektrische auto
  • Eigen aanlegsteiger
  • Buitenspa
  • Openhaard buiten
  • Omheinde tuin

Wat te doen in uw zomervakantie in Friesland?

Vanuit uw vakantiehuis in de zomervakantie kunt u een heerlijke vaartocht maken met uw eigen boot welke u te water kunt laten bij de boothelling bij de jachthaven. Heeft u geen eigen boot? Dan kunt u bij ons een bootje huren. En wat is nu een zomer zonder BBQ? Reserveer een BBQ en geniet van een gezellige zomeravond aan het water. In het hoogseizoen is het recreatieteam ook aanwezig. De kinderen beleven veel plezier en maken nieuwe vriendjes bij de verschillende activiteiten. Naast de vele Friese wateren is het ook leuk om een bezoek te brengen aan de gezellige steden of prachtige dorpjes. Ook zijn er erg leuke familie-uitjes; bezoek het Kameleondorp Terherne, het Eerste Friese Schaatsmuseum in Hindeloopen of wandel over een van de blotevoetenpaden in de provincie. Beleef een heerlijke zomervakantie aan het water en huur een huisje op ons bungalowpark in Friesland.

Een greep uit onze faciliteiten ⤵︎