Tusken de Marren

Over ons

 

Het team van recreatiepark Tusken de Marren 

Recreatiepark Tusken de Marren is opgericht in 2010. Op het park staan 96 woningen waarvan er 61 in de verhuur zijn. Het park telt 17 verschillende type woningen, van chalet tot familiewoning. Dit alles is onder leiding van een ijzersterk team. Graag stellen wij het team aan u voor👇🏼

 

Sophia Eringa - parkmanager

Mijn naam is Sophia Eringa en ik ben parkmanager van recreatiepark Tusken de Marren. Ik ben als kind opgegroeid in Joure, nabij Akkrum. Daarmee is Friesland mij niet vreemd. Na mijn opleiding Toerisme te Zwolle heb ik gelukkig altijd veel kunnen reizen tijdens mijn vrije momenten. Ik vind het een enorme rijkdom om te kunnen reizen. Na negen jaar in het buitenland voor een grote Duitse reisorganisatie gewerkt te hebben, ben ik in de zomer van 2020 neergestreken aan de receptie van Tusken de Marren te Akkrum. Hierbij kan ik mijn ervaringen en mensen mens eigenschappen goed kwijt. 

Over vijf jaar hoop ik nog steeds zoals nu het park te kunnen verbeteren en blijven innoveren. 

 

Karin van Slooten - assistent parkmanager

Ik ben Karin van Slooten en ben assistent parkmanager op recreatiepark Tusken de Marren. Ik ben opgegroeid in het mooie Akkrum en dus bekend in de omgeving. Sinds december 2020 ben ik te vinden achter de receptie van Tusken de Marren. Ik heb mijn HBO bachelor International Tourism Management behaald aan Stenden University in Leeuwarden. In de toeristische sector is geen dag hetzelfde, dit is wat het werk bij Tusken de Marren zo leuk maakt, naast dat het een prachtig park is natuurlijk! Omdat het werk zo dynamisch is sta je elke dag voor nieuwe uitdagingen.

Ik hoop hier nog veel te leren en ooit mijn eigen Bed & Breakfast te beginnen. 

 

Willeke Schippers - receptie

Mijn naam is Willeke Schippers en woonachtig in het mooie Heerenveen, het oudste veenkanaaldorp in Nederland. Sinds november 2021 maak ook ik deel uit van het team van Tusken de Marren. In mijn loopbaan heb ik bij verschillende hotels en recreatieparken gewerkt, van Vlieland tot aan Nijmegen. Het werk is dynamisch, interactief en je houdt je bezig met een van de leukste vormen van vrije tijd; vakantie!

Met mijn ervaring binnen de toeristische sector hoop ik een goede aanvulling te zijn voor het team, te kunnen bijdragen aan het optimaliseren van Tusken de Marren en dit nog jaren met veel plezier te mogen doen.

 

Benthe de Jong - receptie/animatie

Mijn naam is Benthe en ik werk op de receptie bij Tusken de Marren. In de zomermaanden doe ik ook de animatie. Ik vind het leuk om de kinderen te vermaken en om mensen te helpen aan de balie. Ik woon nu 17 jaar in Akkrum en vind het nog steeds leuk. In het dorp ben ik te vinden bij de bakkerij, waar ik ook werk, en ik ben veel te vinden op de sportvelden.

Nu ik mijn diploma op zak heb, ben ik begonnen aan mijn studie Creatieve Business in Leeuwarden. Over vijf jaar hoop ik in het buitenland te hebben gereist en veel ervaring te hebben opgedaan.

 

Hendrik Tolsma - technische dienst

Mijn naam is Hendrik Tolsma. Opgegroeid in Menaam en sinds 5 jaar woonachtig in Jirnsum. Iedere dag fiets ik richting Akkrum waar ik verantwoordelijk ben voor het onderhoud en beheer van het park.

In mijn vrije tijd ben ik te vinden op de sportvelden waar ik een van mijn 4 kinderen graag aanmoedig in hun sport; kaatsen of voetbal. Mocht u iets van de Friese kaatssport willen weten, zoek me gerust op, ik vertel het u graag.

Over 5 jaar hoop ik nog steeds langs de sportvelden te staan bij mijn kinderen. Op TDM hebben we dan mogelijk een mooie uitbreiding gerealiseerd waar we allemaal net zo trots op zijn als dat we nu zijn op het park!

 

Doede van der Weide - technische dienst

Ik ben Doede en woon in Jirnsum. Ik ben begonnen met werken bij recreatiepark Tusken de Marren in de zomer van 2020, dit om een extra zakcentje te verdienen en om op technisch vlak meer ervaring op te doen. Daar helpt Sape mij mee, hij heeft immers al jaren ervaring. Mijn functie bij Tusken de Marren is dan ook technische hulp. Deze functie bevalt me uitstekend en ik heb het hier dan ook erg naar mijn zin. Dit jaar ben ik begonnen met de studie Financial Tax and Advice aan het NHL Stenden in Leeuwarden. 

Over vijf jaar hoop ik op de universiteit te zitten in Amsterdam om zo fiscaal econoom te kunnen worden. 

 

Annika Zijlstra - animatie

Ik ben Annika en werk op recreatiepark Tusken de Marren. In de zomer kunt u me vinden tussen de kinderen, want dan doe ik animatie. Ik volg de opleiding Vormgeving aan de kunstacademie Minerva te Groningen. Ik zit in mijn eerste jaar en geniet enorm van de creatieve mensen om mij heen om mee te brainstormen en samen te werken. 

Over vijf jaar zie ik mezelf met een diploma op zak en ben ik aan het werk als ontwerper.