+31 (0) 85 888 0520info@tuskendemarren.nl 
Zoek & BoekVakantieparkVakantiehuizenFaciliteitenLast-minuteContactOver ons Mijn ReserveringPlattegrondVerhuurVerkoop

Over ons

  1. Over ons
 

Het team van recreatiepark Tusken de Marren 

Recreatiepark Tusken de Marren is opgericht in 2010. Op het park staan 96 woningen waarvan er 61 in de verhuur zijn. Het park telt 10 verschillende type woningen, van chalet tot bungalow. Dit alles is onder leiding van een ijzersterk team. Graag stellen wij het team aan u voor. 

 

Sophia Eringa - parkmanager

Mijn naam is Sophia Eringa en ik ben parkmanager van recreatiepark Tusken de Marren. Ik ben als kind opgegroeid in Joure, nabij Akkrum. Daarmee is Friesland mij niet vreemd. Na mijn opleiding Toerisme te Zwolle heb ik gelukkig altijd veel kunnen reizen tijdens mijn vrije momenten. Ik vind het een enorme rijkdom om te kunnen reizen. Na negen jaar in het buitenland voor een grote Duitse reisorganisatie gewerkt te hebben, ben ik in de zomer van 2020 neergestreken aan de receptie van Tusken de Marren te Akkrum. Hierbij kan ik mijn ervaringen en mensen mens eigenschappen goed kwijt. 

Over vijf jaar hoop ik nog steeds zoals nu het park te kunnen verbeteren en blijven innoveren. 

 

Karin van Slooten - assistent parkmanager

Ik ben Karin van Slooten en ben assistent parkmanager op recreatiepark Tusken de Marren. Ik ben opgegroeid in het mooie Akkrum en dus bekend in de omgeving. Sinds december 2020 ben ik te vinden achter de receptie van Tusken de Marren. Ik heb mijn HBO bachelor International Tourism Management behaald aan Stenden University in Leeuwarden. In de toeristische sector is geen dag hetzelfde, dit is wat het werk bij Tusken de Marren zo leuk maakt, naast dat het een prachtig park is natuurlijk! Omdat het werk zo dynamisch is sta je elke dag voor nieuwe uitdagingen.

Ik hoop hier nog veel te leren en ooit mijn eigen Bed & Breakfast te beginnen. 

 

Willeke Schippers - receptie

Mijn naam is Willeke Schippers en woonachtig in het mooie Heerenveen, het oudste veenkanaaldorp in Nederland. Sinds november 2021 maak ook ik deel uit van het team van Tusken de Marren. In mijn loopbaan heb ik bij verschillende hotels en recreatieparken gewerkt, van Vlieland tot aan Nijmegen. Het werk is dynamisch, interactief en je houdt je bezig met een van de leukste vormen van vrije tijd; vakantie!

Met mijn ervaring binnen de toeristische sector hoop ik een goede aanvulling te zijn voor het team, te kunnen bijdragen aan het optimaliseren van Tusken de Marren en dit nog jaren met veel plezier te mogen doen.

 

Annika Zijlstra - receptie / animatie

Ik ben Annika en werk op recreatiepark Tusken de Marren als receptioniste. In de zomer kunt u me vinden tussen de kinderen, want dan doe ik animatie. Ik volg de opleiding Vormgeving aan de kunstacademie Minerva te Groningen. Ik zit in mijn eerste jaar en geniet enorm van de creatieve mensen om mij heen om mee te brainstormen en samen te werken. 

Over vijf jaar zie ik mezelf met een diploma op zak en ben ik aan het werk als ontwerper. 

 

Benthe de Jong - receptie / animatie 

Mijn naam is Benthe en ik werk bij de receptie van recreatiepark Tusken de Marren. In de zomer doe ik animatiewerk. Ik vind het leuk om kinderen te vermaken en om mensen te helpen aan de receptie. Al 17 jaar woon ik in Akkrum en dat bevalt nog altijd goed. Ik ben in het dorp ook bij de bakker te vinden en veel op het sportveld. 
Momenteel studeer ik creative business te Leeuwarden. 

Over vijf jaar hoop ik in het buitenland te hebben gereisd en veel ervaringen te hebben opgedaan.

 

Sape Triemstra - toezichthouder

Ik ben Sape en kom van Ameland. Ik ben sinds 2012 de toezichthouder van recreatiepark Tusken de Marren. Hiervoor heb ik met veel plezier gewerkt als kabellegger en als stortmedewerker/dijkverwaring. Samen met Doede zorg ik hier voor alle technische aspecten van het park. Daarnaast verricht ik ook andere klussen zoals het schoonhouden van het park. Vanaf het moment van ontstaan van het park stond ik hier elke zomer met mijn caravan en na twee jaar werd ik gevraagd om toezichthouder te worden. Sinds 2017 ben ik hier elke dag aanwezig. Ik vind de vrijheid die ik hier heb fijn, ik kan alles inplannen zoals ik dat wil.

Ik heb het hier enorm naar mijn zin en hoop daarom hier nog een lange tijd te mogen blijven werken. 

 

Doede van der Weide - technische dienst

Ik ben Doede en woon in Jirnsum. Ik ben begonnen met werken bij recreatiepark Tusken de Marren in de zomer van 2020, dit om een extra zakcentje te verdienen en om op technisch vlak meer ervaring op te doen. Daar helpt Sape mij mee, hij heeft immers al jaren ervaring. Mijn functie bij Tusken de Marren is dan ook technische hulp. Deze functie bevalt me uitstekend en ik heb het hier dan ook erg naar mijn zin. Dit jaar ben ik begonnen met de studie Financial Tax and Advice aan het NHL Stenden in Leeuwarden. 

Over vijf jaar hoop ik op de universiteit te zitten in Amsterdam om zo fiscaal econoom te kunnen worden.