Recreatiepark Tusken de Marren
Voorjaarsvakantie Friesland

Voorjaarsvakantie

 
  • Vakantiepark in Friesland
  • Vakantiehuizen tot 8 personen
  • Ook met privé wellness

Voorjaarsvakantie in Friesland

Even ertussenuit gaan in de voorjaarsvakantie is een fijne manier om de dagelijkse beslommeringen achter u te laten. In de rustige maanden tussen Kerstmis en Pasen is een voorjaarsvakantie in Friesland erg fijn om met familie of vrienden eropuit te gaan. Tusken de Marren is gelegen in Akkrum, midden in Friesland. Wanneer we een strenge winter met vorst hebben kunt u hier uitstekend een schaatstocht door de natuur maken. Maar ook wanneer het een zachte winter is beleven u en uw gezelschap veel plezier in dit prachtige stukje Nederland. Een vakantiehuis in de voorjaarsvakantie huren bij Tusken de Marren kan voor maximaal 8 personen. Wist u dat u bij uw vakantiehuis ook voor privé wellness faciliteiten kunt kiezen als een sauna of jacuzzi? Dat maakt uw voorjaarsvakantie in Friesland extra aangenaam.

 
 

Vakantiehuis huren in de voorjaarsvakantie

Tusken de Marren biedt comfortabele en luxe vakantiehuizen voor 2 tot 8 personen. Zo kunt u een vakantiehuis huren in de voorjaarsvakantie met uw gezin, familie of vrienden. Uw vakantiehuisje aan het water heeft een stoere uitstraling waarbij is gewerkt met frisse kleuren en beschikt over diverse moderne voorzieningen. U kunt uitgebreid koken in de compleet uitgeruste keuken en gezellig samen uw favoriete tv programma kijken of onder een dekentje kijken naar het knisperende haardvuur. Op de boxspringbedden geniet u van een heerlijke nachtrust zodat u de volgende dag genoeg energie heeft voor leuke uitjes in de voorjaarsvakantie. Maak uw verblijf extra aangenaam en warm op in de privé sauna of jacuzzi bij uw huisje in de voorjaarsvakantie. Met wie komt u genieten?

 
8,6

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,6.

 

Tips voor een te gekke voorjaarsvakantie

Wij weten niet of de wateren rondom ons bungalowpark in Friesland bevroren zijn of dat er een klein zonnetje weerkaatst op het water. Maar wij weten wél dat er tijdens uw voorjaarsvakantie in Nederland genoeg te beleven is in Friesland. Gezellig tafelen in plaatsen als Grou, Sneek en Leeuwarden, het Eerste Friese Schaatsmuseum bezoeken in Hindeloopen of zelf de ijzers onderbinden en dezelfde rondjes rijden als Sven Kramer en Ireen Wüst in Thialf. Of zoek de warmte op in Zwembad de Blauwe Golf in Leeuwarden met een bubbelbad, kleuterhoek, waterglijbaan en golfslagbad. Of maak uw voorjaarsvakantie in Friesland extra spannend en probeer te ontsnappen uit een Escape Room. Hoe beleeft u de voorjaarsvakantie?