1. Vakantiepark in Akkrum
  2. Veelal direct aan het water
  3. Nabij Sneek, Leeuwarden en Heerenveen

Vakantiepark in Friesland

Tusken de Marren: dé ideale locatie voor uw vakantie aan het water. Ons vakantiepark in Friesland ligt aan het water van de Meine Sleat, wat de verbinding vormt tussen het Sneekermeer en het Pikmeer. Tusken de Marren betekent letterlijk ‘tussen de meren’ en dat klopt precies: ons recreatiepark in Friesland ligt in het hart van de Friese meren. Bijna alle vakantiehuizen op het park liggen direct aan het water en bieden een privé aanlegsteiger. Hier kunt u gemakkelijk uw eigen of gehuurde boot aanleggen of natuurlijk uw hengel eens uitgooien. De ligging van ons vakantiepark in Friesland aan het water maakt het dé ideale bestemming voor liefhebbers van water, natuur en watersport.

Ontdek onze vakantiehuizen
 

Vakantiepark in Friesland aan het water

Wilt u optimaal genieten in het prachtige Friesland? Vakantiepark Tusken de Marren maakt het voor u mogelijk met haar luxe vakantiehuizen voor 2 tot 14 personen. De vrijstaande woningen bieden een ruime tuin en hebben veelal een prachtige ligging aan het water. Van binnen is uw vakantiehuis uitermate stijlvol en luxe ingericht met onder andere een zit- en eethoek, badkamer, flatscreen televisie, gratis WiFi, vaatwasser, combimagnetron en koffiezetapparaat. U kunt uw vakantiehuis aan het water zelfs met privé wellness boeken. Na een dagje varen, vissen, fietsen of wandelen heerlijk tot rust komen in uw jacuzzi of sauna op ons luxe vakantiepark in Friesland: héérlijk toch? 

Ons vakantiepark in Friesland in het kort:

📍 Gelegen tussen Friese meren (Akkrum)

🏠 Luxe vakantiehuizen voor 2 tot 14 personen

🌊 Veelal aan het water en met privé steiger

🛥️ Bootverhuur op het park

🤸 Speeltuin, tafeltennis en animatie

 

To do’s op en rondom ons vakantiepark in Friesland

Vanaf ons vakantiepark in Friesland aan het water kunt u ontzettend veel ondernemen, zowel op het water als op het land. Laten we beginnen met activiteiten op het water. Huur een motorboot, roeiboot of sloep en ontdek de wateren rondom Tusken de Marren. Uw eigen of gehuurde boot legt u gemakkelijk aan bij uw privé aanlegsteiger of in de jachthaven tegenover het park. Vissen, kiten, surfen en zeilen behoren ook tot de mogelijkheden op ons recreatiepark in Friesland. Liever Friesland vanaf het vasteland ontdekken? Ons vakantiepark ligt in hartje Friesland en vlak bij leuke steden als Heerenveen (17 km), Sneek (18 km) en Leeuwarden (26 km). Wissel een bezoekje aan deze steden af met een wandeling of fietstocht door Nationaal Park De Alde Feanen.

Kortom: ons vakantiepark in Friesland is dé locatie voor een vakantie aan het water. 100% genieten op een unieke locatie in de natuur! 

Boek uw vakantie in Friesland
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

✔️ Laagste prijs via onze website

Ligging Tusken de Marren

 
8,8

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,8.

Welk vakantiepark in Friesland ligt aan het water?

Een vakantie aan het water in Friesland boekt u bij Tusken de Marren. Op ons vakantiepark aan het water verblijft u in een vakantiehuis geschikt voor 2 tot 14 personen. Bijna al onze vakantiehuizen liggen direct aan het water van de Meineslaet, de ideale vakantiebestemming voor echte water(sport)liefhebbers!

Waar in Friesland boek ik een vakantiepark met boot?

Bij Tusken de Marren beschikken nagenoeg alle vakantiehuizen over een eigen aanlegsteiger. Zo kunt u uw eigen boot meenemen of ervoor kiezen een boot bij ons te huren. Door onze ligging aan doorgaand vaarwater kunt u alle kanten op met uw boot.

Op welk vakantiepark in Friesland verblijf ik dicht bij de Friese Meren?

De Friese Meren zijn prachtig en ideaal voor een vakantie! Bij Tusken de Marren beleeft u de ultieme vakantie aan de Friese Meren. Het park is gelegen aan de Meineslaet, vanwaar verschillende andere meren makkelijk te bereiken zijn. Vaart u naar het Sneekermeer of toch naar het Pikmeer? De keuze is reuze!

Op welk vakantiepark in Friesland mag mijn hond ook mee?

Uw vakantie is niet compleet zonder uw hond? Dat begrijpen wij, daarom viert u bij Tusken de Marren vakantie in Friesland samen met uw hond. Maak samen lange wandelingen of neem uw hond mee tijdens een boottocht. Doordat ons vakantiepark aan het water ligt kan uw hond ook lekker zwemmen en ravotten in het water!