Tusken de Marren

Vakantiepark Friesland

  • Vakantiepark in Akkrum
  • Veelal direct aan het water
  • Nabij Sneek, Leeuwarden en Heerenveen
 

Vakantiepark in Friesland

Tusken de Marren: dé ideale locatie voor uw vakantie aan het water. Ons vakantiepark in Friesland ligt aan het water van de Meine Sleat, wat de verbinding vormt tussen het Sneekermeer en het Pikmeer. Tusken de Marren betekent letterlijk ‘tussen de meren’ en dat klopt precies: ons recreatiepark in Friesland ligt in het hart van de Friese Meren. Bijna alle vakantiehuizen op het park liggen direct aan het water en bieden een privé aanlegsteiger. Hier kunt u gemakkelijk uw eigen of gehuurde boot aanleggen of natuurlijk uw hengel eens uitgooien. De ligging van ons vakantiepark in Friesland, aan het water, maakt het dé ideale bestemming voor liefhebbers van water, natuur en watersport.

 

Vakantie aan het water

Op ons vakantiepark in Friesland liggen bijna alle vakantiehuizen direct aan het water, letterlijk in het hart van de Friese Meren.

Centraal in Friesland

Alle hoogtepunten in Friesland zijn eenvoudig te bereiken, of dit nu met de auto, met de boot, met de fiets of te voet is.

Friesland ontdekken

Een ontdekkingstocht in Friesland? Die begint bij Tusken de Marren, wij kunnen u alles vertellen over de mooiste plekjes in onze provincie.

 

Ons aanbod bestaat uit een verzameling van vakantiehuizen voor 2 tot 14 personen. De woningen bieden een tuin en hebben veelal een prachtige ligging aan het water. Van binnen is uw vakantiehuis uitermate stijlvol en ingericht met onder andere een zit- en eethoek, badkamer, televisie, WiFi, vaatwasser, combimagnetron en koffiezetapparaat. U kunt uw vakantiehuis aan het water zelfs met privé wellness boeken. Na een dagje varen, vissen, fietsen of wandelen heerlijk tot rust komen in uw jacuzzi of sauna op ons vakantiepark in Friesland: héérlijk toch? 

 

✔️ Laagste prijs via onze website

 

📍 Gelegen midden tussen de Friese Meren

🏠 Luxe vakantiehuizen voor 2 tot 14 personen

🌊 Veelal aan het water en met privé steiger

🛥️ Bootverhuur op het park

🤸 Speeltuin, tafeltennis en animatie in het hoogseizoen

 

Sfeerimpressie van ons vakantiepark in Friesland 💙

To do’s op en rondom ons vakantiepark in Friesland

Vanaf ons vakantiepark in Friesland aan het water kunt u ontzettend veel ondernemen, zowel op het water als op het land. Laten we beginnen met activiteiten op het water. Huur een sloep, motorboot of zeilboot en ontdek de wateren rondom Tusken de Marren. Uw eigen of gehuurde boot legt u gemakkelijk aan bij uw privé aanlegsteiger. Vissen, suppen of kayaken behoren ook tot de mogelijkheden op ons vakantiepark in Friesland. Liever Friesland vanaf het vasteland ontdekken? Ons vakantiepark ligt in hartje Friesland en vlak bij leuke steden als Heerenveen (17 km), Sneek (18 km) en Leeuwarden (26 km). Wissel een bezoekje aan deze steden af met een wandeling of fietstocht door Nationaal Park De Alde Feanen.

Kortom: ons vakantiepark in Friesland is dé locatie voor een vakantie aan het water. 100% genieten op een unieke locatie in de natuur! 

Boek uw vakantie in Friesland hier
 

U vindt ons vakantiepark in Friesland hier