Recreatiepark Tusken de Marren
Huisje huren met kerst

Kerstvakantie

  • Kerstmis aan het water
  • In het hart van de Friese Meren
  • Opwarmen met wellness faciliteiten

Friesland in kerstsferen 🎄

Kerst is natuurlijk een periode van samenzijn. Wat is er nou leuker om deze gezellig tijd door te brengen in een heerlijke woning op ons vakantiepark! Beleef een magische kerst in Friesland met familie en/of vrienden. De meeste woningen liggen direct aan het water. Geniet van het uitzicht over de Friese Meren. En met een beetje geluk ligt er misschien wel sneeuw of kunt u de schaatsen onderbinden vanaf uw privésteiger bij de woning! 

Vind uw ideale verblijf met kerst 

 

Kerst vieren in stijl: een magisch verblijf in onze vakantiehuizen

Als u verblijft met kerst, dan wilt u natuurlijk het liefst in een sfeervol en gezellig vakantiehuis verblijven. De vakantiehuizen die bij Tusken de Marren te vinden zijn, zijn stuk voor stuk stijlvol ingericht en beschikken over een keuken, woonkamer, slaapkamer(s) en een mooie badkamer. De zeventien verschillende typen vakantiehuizen zijn geschikt voor gezelschappen van 2 tot 14 personen. Elk vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. Voor de ultieme beleving boekt u een vakantiehuis in de kerstvakantie met wellness faciliteiten. Ideaal tijdens de koude decembermaand!

    Voor 2 tot 14 personen
    Wellness faciliteiten optioneel
    Merendeel gelegen aan het water
 

Sneeuwpop

Winterse activiteiten in de kerstvakantie

In de kerstvakantie is er in de omgeving van ons vakantiepark genoeg te doen. Zo kunt u heerlijk lange wandelingen of fietstochten maken in de prachtige natuurrijke omgeving die rondom het vakantiepark te vinden is. Geniet aansluitend van een heerlijk kerstdiner in uw woning. U kunt ook gebruik maken van één van de heerlijke gourmetschalen die Slagerij Spijkerman uit Akkrum te bieden heeft. 

Wilt u niet alleen tijdens kerst, maar ook tijdens oud en nieuw verblijven, dat kan! Geniet van een gezellig oud en nieuw op ons vuurwerkvrije park. Dat is gegarandeerd een goed begin van het nieuwe jaar! 🥂

Boek een stralende kerst
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

U vindt ons hier 

Wat eerdere bezoekers ons vroegen

🐕 Zijn honden toegestaan in de huisjes?

In enkele woningen is uw hond van harte welkom tijdens de kerstvakantie in Friesland. Zo is uw gezin compleet en hoeft niemand iets te missen! Wel zo fijn. Geef bij de boeking aan dat u met uw hond wil komen zodat wij u een passende accommodatie kunnen bieden.

🪷 Kan ik wellness boeken in mijn vakantiehuisje?

Bij Tusken de Marren kunt u een huisje huren in de kerstvakantie met diverse wellness faciliteiten, zoals een sauna, buitenspa en/of sunshower. Dat is pas lekker opwarmen en genieten tijdens de koude winterdagen.

 
 

Present