Tusken de Marren
Huisje huren met kerst

Kerstvakantie

  • Kerstmis aan het water
  • In het hart van de Friese Meren
  • Vakantiehuizen voor 2 tot 14 personen

Kerst in Friesland 🎄

Kerst is natuurlijk een periode van samenzijn. Wat is er nou leuker om deze gezellig tijd door te brengen in een heerlijke woning op ons vakantiepark! Beleef een magische kerst in Friesland met familie en/of vrienden. De meeste woningen liggen direct aan het water. Geniet van het uitzicht over de Friese Meren. En met een beetje geluk ligt er misschien wel sneeuw of kunt u de schaatsen onderbinden vanaf uw privésteiger bij de woning! 

Als u verblijft met kerst, dan wilt u natuurlijk het liefst in een sfeervol en gezellig vakantiehuis verblijven. De vakantiehuizen die bij Tusken de Marren te vinden zijn, zijn stuk voor stuk stijlvol ingericht en beschikken over een keuken, woonkamer, slaapkamer(s) en een mooie badkamer. De zeventien verschillende typen vakantiehuizen zijn geschikt voor gezelschappen van 2 tot 14 personen. Elk vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. Voor de ultieme beleving boekt u een vakantiewoning met wellness facilitieiten. Ideaal tijdens de koude decembermaand!

 

Bekijk hieronder onze beschikbaarheid met kerst ⤵︎

 

Activiteiten in de kerstvakantie

In de kerstvakantie is er in de omgeving van ons vakantiepark genoeg te doen. Zo kunt u heerlijk lange wandelingen of fietstochten maken in de prachtige natuurrijke omgeving die rondom het vakantiepark te vinden is. Geniet aansluitend van een heerlijk kerstdiner  in uw woning. U kunt ook gebruik maken van één van de heerlijke gourmetschalen die Slagerij Spijkerman uit Akkrum te bieden heeft. 

Wilt u niet alleen tijdens kerst, maar ook tijdens oud en nieuw verblijven, dat kan! Geniet van een gezellig oud en nieuw op ons vuurwerkvrije park. Dat is gegarandeerd een goed begin van het nieuwe jaar! 🥂

Boek hier uw vakantiewoning voor oud & nieuw

Ligging Tusken de Marren 📍