Recreatiepark Tusken de Marren
Vakantiehuis Friesland

Vakantiehuizen in Friesland

  • Woningen bij het water
  • Met privé aanlegsteiger
  • Flexibele aankomst- en vertrekdagen

Vakantiehuis in Friesland aan het water

Tusken de Marren is een prachtig vakantiepark gevestigd op loopafstand van Akkrum. Op ons park liggen bijna alle vakantiehuizen direct aan het water. Het recreatiepark is gevestigd aan de Meinesleat, dat de verbinding vormt tussen het Sneekermeer en de rivier De Boarn. Het open en waterrijke karakter van Friesland verveeld nooit. Onze vakantiehuizen zijn geschikt voor 2 tot 14 personen. Perfect voor een vakantie met uw partner, gezin of vrienden. Met wie komt u een huisje huren in Friesland?

Uw overnachting aan het water

Bijna ieder vakantiehuisje ligt aan het water en is voorzien van een privé aanlegsteiger voor een sloep of zeilboot. Alle woningen zijn voorzien van de benodigde faciliteiten zoals een compleet ingerichte keuken, eet- en zithoek, badkamer, flat screen tv en gratis WiFi.

Wenst u meer luxe en houdt u ervan om heerlijk te relaxen in de sauna? Ook dan zit u bij ons goed. Wij beschikken over diverse woningen met wellness. Zo wordt een vakantie in Friesland écht ontspannen. Ziet u uzelf al de Friese wateren verkennen, varend naar dichtbij liggende dorpen en steden? 

Zo kiest u gemakkelijk uw vakantiehuis ⤵︎

Verken Akkrum en omgeving

Het gezellige dorp Akkrum is centraal gelegen nabij Sneek, Leeuwarden en Heerenveen. Naast watersport is de omgeving uitermate geschikt voor fiets- en wandeltochten. De verscheidene fiets- en wandelroutes brengen u langs prachtige boerderijen en steden, zoals Sneek, Harlingen, Bolsward en Franeker. Ook biedt de provincie Friesland vele musea, muziek, theater en gezellige gezinsuitjes zoals de Aqua Zoo of een bezoek aan het Kameleondorp Terherne. Kortom, er is genoeg te beleven vanaf ons vakantiepark.

Greep uit onze faciliteiten

  • Bootverhuur
  • Barbecueverhuur
  • Speeltuin, tafeltennis en trampoline
  • Animatieteam in het hoogseizoen
  • Vis- en watersportmogelijkheden

Hier ligt Tusken de Marren 

Wat gasten ons vroegen

🚤 Kan ik ook een vakantiehuis in Friesland met aanlegsteiger boeken?

Zeker! Bij Tusken de Marren, gelegen in Akkrum, beschikken bijna alle vakantiewoningen over een privé aanlegsteiger. Zo kunt u gemakkelijk uw eigen of gehuurde boot aanmeren of natuurlijk even heerlijk uw hengel uitgooien. Ideaal voor een visvakantie in Friesland!

🧖‍♀️ Kan ik een sauna bij mijn woning boeken?

Bij Tusken de Marren kunt u een vakantiehuisje mét sauna in Friesland boeken. Na een actieve dag op het water is niets zo fijn dan even ontspannen in uw eigen sauna. Bij Tusken de Marren vindt u vakantiehuizen met een sauna voor 2 tot 14 personen.

🐕 Mag mijn hond ook mee op vakantie?

Bij Tusken de Marren viert u vakantie in Friesland met uw hond! Uw huisdier is meer dan welkom in veel van onze vakantiehuizen. Zo geniet u met het hele gezin, inclusief uw hond, van een fijne vakantie in een vakantiehuisje in Friesland.