Recreatiepark Tusken de Marren
Tijdelijke woonruimte huren Friesland

Vakantiewoning huren voor langere tijd

  • Vakantiehuizen voor 2 tot 14 personen
  • Volledig gemeubileerd
  • Centraal gelegen in Friesland
  • Vanaf oktober

Vakantiewoning huren voor langere tijd in Friesland

Om verschillende redenen kunt u op zoek zijn naar een tijdelijke woonruimte in Friesland. Wilt u bijvoorbeeld een vakantiewoning huren voor langere tijd vanwege een verhuizing of een verbouwing? Bij Tusken de Marren, een vakantiepark aan het water in Friesland, kunt u een tijdelijke woonruimte huren. De vakantiehuizen bieden plaats aan 2 tot 14 personen en worden volledig gemeubileerd verhuurd. Wanneer u tijdelijk komt wonen op vakantiepark Tusken de Marren bent u in slechts 5 minuten bij de snelweg A32. Vanaf ons park bereikt u gemakkelijk de steden:

  • Heerenveen (15 min)
  • Sneek (15 min)
  • Leeuwarden (20 min)
  • Meppel (30 min) 

Wanneer u tijdelijk wilt wonen op een vakantiepark in Friesland bent u bij het in de provincie centraal gelegen vakantiepark Tusken de Marren aan het juiste adres. Langverhuur bieden wij op aanvraag aan tussen 1 oktober en 1 april. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 
 
 

Tijdelijke woonruimte voor een korte tijd

Bent u voor een korte periode op zoek naar een tijdelijke woonruimte in Friesland vanwege een verhuizing, verbouwing of om doordeweeks uw reistijd naar het werk te verminderen? Ook als u zakelijk wilt huren voor gedetacheerde medewerkers of zakenrelaties, kunt u terecht op ons vakantiepark bij Sneek. Kiest u voor tijdelijk wonen op een vakantiepark dan wilt u natuurlijk dicht bij diverse uitvalswegen verblijven en moet uw tijdelijke woonruimte voorzien zijn van diverse gemakken. Tusken de Marren is centraal gelegen in Friesland, zo bereikt u gemakkelijk verschillende Friese steden, maar ook steden in Groningen, Drenthe, Overijssel én Flevoland liggen binnen een uur reistijd. 

Kiest u voor een vakantiewoning huren voor langere tijd bij Tusken de Marren dan heeft u de keuze uit verschillende vakantiewoningen geschikt voor 2 tot 8 personen. Alle comfortabele huisjes zijn voorzien van een compleet ingerichte keuken met vaatwasser, combimagnetron en koffiezetapparaat. Evenals een eet- en zithoek, badkamer, tv en gratis wifi. De woning beschikt over een eigen tuin met terras en de meeste woningen beschikken over een privé aanlegsteiger. In de meeste gevallen kunt u de auto direct bij de woning parkeren.

 

Voordelen van tijdelijk wonen op een vakantiepark

Tijdelijk wonen op een vakantiepark kent ook een aantal voordelen. U kunt gebruik maken van de diverse parkfaciliteiten. Zo kunt u, indien uw vakantiewoning niet beschikt over een wasmachine, gebruik maken van de wasserette. Wanneer u voor uw gezin een vakantiewoning huurt voor langere tijd kunnen de kinderen zich uitstekend vermaken in de speeltuin, op de airtrampoline of bij de tafeltennistafel. Ook het verkennen van de Friese wateren is wel erg aantrekkelijk wanneer u verblijft in één van onze vakantiehuizen aan het water. Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden voor het huren van een tijdelijke woonruimte op een vakantiepark in Friesland? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij helpen u graag.