Recreatiepark Tusken de Marren
Vakantiehuis herfstvakantie

Vakantiehuis herfstvakantie

  • Vakantiehuizen in de herfstvakantie
  • Aan het water in Friesland
  • Voor 4 tot 14 personen

Vakantiehuis in de herfstvakantie

Bent u op zoek naar een vakantiehuis in de herfstvakantie? Dan hoeft u niet verder te zoeken! Recreatiepark Tusken de Marren, gelegen in het Friese plaatsje Akkrum, ligt letterlijk ‘tussen de meren’ en hier kunt u in de herfst heerlijk vertoeven. Een huisje huren in de herfstvakantie op ons bungalowpark in Friesland is een uitstekende keuze voor een heerlijke herfstvakantie met uw familie of vrienden. De vakantiehuizen aan het water bieden plaats aan maximaal 8 personen en beschikken over de gewenste voorzieningen voor een vakantie in de herfst. Tevens beschikken de vakantiehuizen over een privé aanlegsteiger, zo kunt u met uw eigen of gehuurde boot direct vanaf ons vakantiepark de Friese wateren verkennen. Komt u ook genieten van een vakantie in de herfst bij Recreatiepark Tusken de Marren?

 

Huisje huren in de herfstvakantie

De herfst vormt hét ideale moment voor een weekje vakantie of lang weekend weg. Even heerlijk ertussenuit in een vakantiehuisje in de herfstvakantie. Bij Recreatiepark Tusken de Marren verblijft u in een vakantiehuis aan het water, zo kunt u vanaf de privé aanlegsteiger een mooie vaartocht maken op het water. Wanneer u kiest voor een huisje huren in de herfstvakantie dan wilt u natuurlijk ook dat het binnen aangenaam vertoeven is. Na een enerverende dag kunt u, onder het genot van een warme kop chocolademelk, relaxen in de moderne woonkamer met flatscreen tv en in de volledig ingerichte keuken kunt u heerlijke maaltijden bereiden om uitgebreid te tafelen. Ook zal u dankzij de comfortabele bedden uitgerust huiswaarts keren. De herfstvakantie in Friesland was nog nooit zo leuk, want deze herfst ontvangt uw herfstkorting tot wel 20% op een heerlijk vakantiehuis!

Faciliteiten en omgeving

Ook in de herfst kunt u gebruik maken van de parkfaciliteiten zoals; de bootverhuur, boothelling, wasserette, receptie en speeltuin waar de kinderen zich uitstekend vermaken. De vismogelijkheden in de tuin van uw vakantiehuis maken van uw herfstvakantie een visvakantie in Friesland. Ook kunt u gratis gebruik maken van de wifi, zowel in uw vakantiehuisje als op ons vakantiepark. Natuurlijk kunt u er ook opuit trekken tijdens uw herfstvakantie in Friesland. Wandel door het kameleondorp Terherne, bezoek het Eerste Friese Schaatsmuseum in Hindeloopen of zoek de herfstachtige natuur op in Nationaal Park De Alde Feanen. Er is meer dan genoeg te beleven in Friesland!

 
Boek uw vakantiehuis in de herfstvakantie