Op het park
  1. Vakantiepark met bootverhuur
  2. Eigen ligplaatsen
  3. Vakantiehuizen aan het water

Vakantiepark met bootverhuur

Zoekt u een vakantiepark met bootverhuur? Die heeft u gevonden! Recreatiepark Tusken de Marren ligt in het Friese dorpje Akkrum. Naast een boothelling en eigen ligplaatsen bij de accommodaties verhuurt het park ook boten. Het park heeft een Whaly motorbootje, Fun Yak roeibootje en de sloep Bolleboef. Dus als u graag te water gaat maar geen eigen boot heeft bent u bij Tusken de Marren aan het juiste adres!

 

Omgeving Friesland

De omgeving van het vakantiepark is geschikt voor verschillende activiteiten. Wandelaars, fietsers en waterliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. De omgeving van Akkrum en de provincie Friesland bieden veel bezienswaardigheden voor leuke dagjes uit, zowel met z’n tweeën als met het gehele gezin. 

Faciliteiten op ons vakantiepark

Tusken de Marren is naast de bootverhuur voorzien van alle faciliteiten die u nodig heeft: Wifi, een speeltuin, wasserette, vismogelijkheden en animatie in het hoogseizoen. Alle vakantiehuizen van Tusken de Marren zijn gelegen aan het water en voorzien van eigen aanlegsteiger. Wij bieden verschillende types accommodaties aan voor 4 tot 8 personen. De inrichting en indeling van de woningen kan onderling verschillen. Iedere woning is voorzien van één parkeerplaats, een eventuele tweede auto kan op de algemene parkeerplaats worden geparkeerd.

 

Meer Faciliteiten