+31 (0) 85 888 0520info@tuskendemarren.nl 

Vakantiehuisje Friesland 2 personen

  1. Vakantiehuisje Friesland 2 personen
 
  1. 2-persoons huisjes in Friesland
  2. Aan of vlak bij het water
  3. Optie voor een huisje met sauna

Vakantiehuisje in Friesland voor 2 personen

Wilt u even ertussenuit met z'n tweeën? Met uw partner of een goede vriend(in)? Huur dan een 2-persoons vakantiehuisje in Friesland bij Tusken de Marren. In onze Knilles Lodges kunt u echt even genieten van de prachtige omgeving en van elkaar. U kunt zelfs kiezen voor een vakantiehuisje voor 2 personen aan het water inclusief aanlegsteiger of met een eigen sauna. Tusken de Marren is een vakantiepark gelegen in Akkrum aan het water van de 'Meine Sleat'. Huurt u een vakantiehuisje in Friesland voor 2 personen met eigen aanlegsteiger? Dan kunt u daar uw eigen of gehuurde bootje aanleggen. Verken met z'n tweeën de Friese Meren en ontdek de schoonheid van Friesland!

Vakantiehuisjes voor 2 personen(1)

Vanaf
€ 389

Knilles 2 Luxe

Friesland, Akkrum
21Ja
  • Sauna
  • Gelijkvloers

2-persoons huisje in Friesland

De Knilles Lodges zijn stijlvol ingerichte 2-persoons huisjes, waar u aangenaam zult verblijven. In de woonkamer heeft u dankzij de grote raampartijen veel lichtinval en een weids uitzicht. Schijnt het zonnetje? Dan is het grote terras inclusief meubilair dé plek om plaats te nemen. Een vakantiehuis voor 2 personen bij Tusken de Marren ligt op een ruime kavel en alle huisjes zijn gelijkvloers. In de volledig ingerichte keuken, inclusief vaatwasser, heeft u alle mogelijkheden een heerlijke maaltijd te bereiden. Of het nu voor een weekendje weg is of een langere vakantie, onze vakantiehuisjes in Friesland voor 2 personen zijn het ideale verblijf.

 

Huisje met sauna voor 2 personen

In een huisje met sauna voor 2 personen wordt ontspannen een makkie! Uw eigen privé sauna waar u dagelijks even in plaats kunt nemen.

 

Huisje voor 2 personen aan het water

Een vakantiehuisje voor 2 personen aan het water is ideaal voor waterliefhebbers, en de aanlegsteiger is perfect voor booteigenaren.

Wat te doen in Friesland?

Met het water voor de deur van uw vakantiehuisje in Friesland voor 2 personen kan een wateractiviteit niet ontbreken. Via de 'Meine Sleat' kunt u gemakkelijk met een bootje het Sneekermeer of het Pikmeer bereiken. Neem wat lekkers te eten en drinken mee en stop onderweg voor een picknick met z'n tweeën op een idyllische locatie. Wilt u liever iets op het droge ondernemen? Het pittoreske Akkrum ligt op slechts 5 minuten wandelafstand. Maar ook Sneek en Leeuwarden zijn zeker een bezoekje waard. Willen jullie een mooie wandeling of fietstocht maken? Dan raden wij Nationaal Park De Alde Feanen aan, een prachtig natuurgebied met veel wandel- en fietsroutes. Komt u binnenkort genieten in Friesland in een vakantiehuis voor 2 personen?

Boek een vakantiehuisje voor 2 personen
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid

Ontdek ook onze andere vakantiehuizen 

Ligging Tusken de Marren