Recreatiepark Tusken de Marren
Vakantiehuis Akkrum

Vakantiehuis in Akkrum

 
  • Luxe en moderne vakantiehuizen
  • Geschikt voor maximaal 14 personen
  • In een open en waterrijke omgeving

Vakantiehuis aan het water in Akkrum

Bent u op zoek naar een heerlijk vakantie aan het water? Vakantiepark Tusken de Marren is gelegen in het waterrijke Friese dorpje Akkrum. Het park ligt aan de Meineslaet, een meer dat grenst aan rivier De Boarn en het Sneekermeer. De vakantiehuizen bij Tusken de Marren zijn geschikt voor 2 tot 14 personen en bijna alle accommodaties in het park zijn gevestigd langs het water. Deze vakantiehuizen zijn zelfs voorzien van een eigen aanlegsteiger! Dé ideale plek voor water- en natuurliefhebbers. Vakantiepark Tusken de Marren beschikt ook nog eens over vele voorzieningen, zoals een bootverhuur, barbecueverhuur en vismogelijkheden. Wanneer komt u genieten in een vakantiehuis in Akkrum? 

 

Vakantiepark in Akkrum

Recreatiepark Tusken de Marren is hét juiste adres voor een vakantie aan het water. Dit waterrijke dorp biedt een gevarieerd aanbod aan winkels, horecagelegenheden en evenementen. Tijdens de jaarlijkse Sneekweek is dit vakantiepark in Akkrum een perfecte uitvalsbasis. Bijna alle vakantiehuizen zijn gelegen aan het water en voorzien van een privé aanlegsteiger.

Het park biedt verschillende accommodaties welke geschikt zijn voor 2 tot maximaal 14 personen. Voor een heerlijk ontspannen vakantie boekt u een vakantiehuis met wellness. Alle huisjes zijn voorzien van de benodigde faciliteiten, zoals een compleet ingerichte keuken, zit- en eethoek, moderne badkamer, flat screen tv en gratis wifi. Dat wordt genieten in uw bungalow in Akkrum!

 

Faciliteiten bij Tusken de Marren:

▪️ Speeltuin met o.a. klimtoren, glijbaan en trampoline

▪️ Wasserette

▪️ Animatie in het hoogseizoen

▪️ Vismogelijkheden

▪️ Receptie 

▪️ Barbecueverhuur

 

To do's in de omgeving van uw vakantiehuis in Akkrum

De provincie Friesland is zeer veelzijdig en staat bekend om onder andere de Friese meren en de elf steden. In de omgeving van ons vakantiepark in Akkrum is veel te beleven, van uitstapjes tot bezienswaardigheden. Er zijn veel watersportmogelijkheden in de buurt, zoals suppen, zeilen en varen. Daarnaast liggen gezellige dorpjes als Sneek, Grou en kameleondorp Terherne vlakbij. U kunt prachtige wandel- en fietstochten maken, bijvoorbeeld langs het blote voetenpad, de bekende Elfstedenroute of door Nationaal Park de Alde Feanen.

Breng ook een bezoekje aan één van de musea, zoals het eerste Friese Schaatsmuseum, het Frysk Landbouw Museum of openluchtmuseum en themapark De Spitkeet. Ook voor kinderen is er veel te beleven in de omgeving. Beleef een dag vol plezier bij Attractiepark Duinen Zathe, klimpark Aventoer of Doolhofpark Bakkeveen. Kortom, er is meer dan genoeg te doen in de omgeving van uw vakantiehuis in Akkrum!

 
 
 

Ligging Vakantiepark Tusken de Marren