Recreatiepark Tusken de Marren
Vakantiehuis Akkrum

Vakantiehuis in Akkrum

 
 • Woningen met wellness mogelijk
 • Geschikt voor maximaal 14 personen
 • In een waterrijke omgeving

Vakantiehuis aan het water in Akkrum

Aan de rand van het waterrijke dorpje Akkrum vindt u ons vakantiepark met luxe vakantiewoningen. Het park ligt aan de Meineslaet, een meer dat grenst aan rivier De Boarn en het Sneekermeer. De vakantiehuizen bij Tusken de Marren zijn geschikt voor 2 tot 14 personen en bijna alle accommodaties in het park zijn gevestigd langs het water. Deze vakantiehuizen zijn zelfs voorzien van een eigen aanlegsteiger, dé ideale plek voor water- en natuurliefhebbers. De verschillende voorzieningen waaronder een speeltuin, barbecueverhuur en vismogelijkheden bieden u de perfecte vakantie. Wanneer komt u genieten in een vakantiehuis in Akkrum? 

 
 

Uitrusten in uw vakantiehuis

Uitkijken over het water, de bootjes die voorbij varen, wat een heerlijk vakantiegevoel! Bijna alle vakantiehuizen zijn gelegen aan het water en voorzien van een privé aanlegsteiger. Voor een heerlijk ontspannen vakantie boekt u een vakantiehuis met wellness. Alle huisjes zijn voorzien van de benodigde faciliteiten, zoals een compleet ingerichte keuken, zit- en eethoek, moderne badkamer, flat screen tv en gratis wifi. De woningen zijn geschikt voor 2 tot maximaal 14 personen. Een aantal woningen zijn ook geschikt voor het meenemen van uw trouwe viervoeter. Dat wordt genieten in uw bungalow in Akkrum!

 

Uw woning in het kort:

 
 • Privé aanlegsteiger mogelijk
 • Opties voor wellness
 • Vrijstaand voor extra privacy
 • Huisdiervriendelijk
 • Geschikt voor maximaal 14 personen
 

To do's in de omgeving van Akkrum

De provincie Friesland is zeer veelzijdig en staat bekend om onder andere de Friese meren en de elf steden. In de omgeving van ons vakantiepark in Akkrum is veel te beleven, van uitstapjes tot bezienswaardigheden. De vele watersportmogelijkheden in de buurt, zoals suppen, zeilen en varen maken het een geliefde vakantieplek. Bezoek ook eens de gezellige plaatsen zoals Sneek, Grou en kameleondorp Terherne. Of fiets een gedeelte van de bekende Elfstedenroute of door Nationaal Park de Alde Feanen.

 

Nog een paar extra tips ⤵︎

 
  Diverse musea

  Bezoek het Fries Schaatsmuseum, Frysk Landbouwmuseum of openluchtmuseum en themapark De Spitkeet. 

  Plezier en vermaak voor de kids

  Beleef een gezellige dag bij Attractiepark Duinen Zathe, klimpark Aventoer of zoek je weg terug bij Doolhofpark Bakkeveen. 

  Ontdek de provincie

  Huur een sloep en verken het mooie Fryslân vanaf het water. Meer aan bij de diverse dorpen en steden of dobber op het water en geniet van de stilte.

 
 
 

Hier vindt u Tusken de Marren

 

Wat eerdere gasten ons vroegen:

Moet ik mijn bedlinnen meenemen voor het verblijf?

Bij ons is het bedlinnen automatisch inclusief, daarnaast worden de bedden ook nog opgemaakt! Zo bespaart u dus ruimte in de koffer en tijd, zodat u direct kan beginnen met genieten van uw vakantie.

Is het mogelijk een woning met wellness te boeken?

Dat is zeker mogelijk! Na een actieve dag op of rondom het water kunt u heerlijk gaan ontspannen in onze woningen met sauna. Laat alle zorgen heerlijk van u afglijden in uw vakantiehuisje in Akkrum.