• Vakantiepark aan het water
  • Gelegen in Akkrum, Friesland
  • Vakantiehuizen met aanlegsteiger

Last minute naar Friesland

Op het laatste moment toch nog besloten dat u graag op vakantie wilt naar Friesland? Boek nu een last minute huisje in Friesland bij Tusken de Marren en geniet van een voordelige vakantie aan het water! Wat een vakantie op deze plek zo fijn maakt? U kunt onder andere een vakantiehuisje huren met een eigen aanlegsteiger. Hier kunt u uw eigen boot of een gehuurd bootje aanleggen, een hengel uitgooien of gewoon in een luie stoel genieten van het uitzicht over de Friese meren. Zo ervaart u binnen no time hét ultieme vakantiegevoel! Tusken de Marren is gelegen in Akkrum en ligt aan de Meineslaet, een meer dat de verbinding vormt tussen het Sneekermeer en de rivier de Boarn. Tijdens uw last minute vakantie in Friesland kunt u gemakkelijk varen naar het Sneekermeer dat slechts op een half uur afstand ligt. Hetzelfde geldt voor het Pikmeer bij Grou.

Boek uw lastminute naar Friesland hier ⤵︎

 

Vakantiehuisje in Friesland last minute

De vakantiehuizen die bij Tusken de Marren te vinden zijn, zijn stuk voor stuk stijlvol ingericht en beschikken over een keuken, woonkamer, slaapkamers en een mooie badkamer. De zeventien verschillende typen vakantiehuizen zijn geschikt voor gezelschappen van 2 tot 14 personen. Elk vakantiehuis is van alle gemakken voorzien en als u nóg meer luxe wenst, kunt u ook kiezen voor een vakantiehuis met sauna en/of buitenspa. Dat is nog eens op en top genieten van uw last minute vakantie in Friesland!

Wat er in de omgeving allemaal te doen is? Terherne is een prachtig watersport dorp in het hart van Friesland en ligt op slechts 4 km afstand van Tusken de Marren. Hier kunt u genieten van uitstekende restaurants en ook is er genoeg vertier te vinden voor de kinderen. Grotere plaatsen in de buurt zijn Sneek en Leeuwarden. Hier kunt u uren slenteren door de historische binnensteden en diverse musea. Bezoek in Leeuwarden bijvoorbeeld één van de scheefste torens van Nederland (Oldehove) of maak een rondvaart door de grachten. In Sneek kunt u de leukste winkeltjes ontdekken en kunt u het Fries Scheepvaart Museum bezoeken.

Genoeg te doen dus tijdens uw last minute in Friesland! Wanneer komt u vakantie vieren?

 
Boek een last minute in Friesland