Recreatiepark Tusken de Marren
Weekendje weg Friesland

Weekendje weg naar Friesland

  • Perfect voor gezinnen en families
  • Huisjes voor 2 tot 14 personen
  • Ideale weekendbestemming

Ontspannen tijdens een weekendje weg in Friesland

Wilt u even ertussenuit voor een (lang) weekend? Met uw partner, gezin, familie of vrienden? Boek dan een weekendje weg in Friesland bij Tusken de Marren. Dankzij onze unieke ligging, direct aan het water, kunt u echt even genieten van de prachtige omgeving. Tusken de Marren is een vakantiepark gelegen in Akkrum, aan het water van de 'Meinesleat'. Als u het ons vraagt is dit dé perfecte locatie voor een weekendje in Friesland. Huurt u bij ons een vakantiehuisje in Friesland, of onze groepsaccommodatie, dan heeft u volop gelegenheid het water op te gaan. Verken de Friese Meren en ontdek de schoonheid van Friesland!

Gun uzelf een weekendje weg naar Friesland ⤵

Vakantiehuisje voor een weekendje in Friesland

Bij Tusken de Marren boekt u een stijlvol ingericht vakantiehuisje, waar u aangenaam verblijft. Tijdens een weekendje in Friesland beschikt u over alle gemakken en in veel gevallen ook over een aanlegsteiger (ook te gebruiken als vissteiger) voor een bootje. Schijnt het zonnetje? Dan is het ruime terras inclusief meubilair dé plek om plaats te nemen. In de volledig ingerichte keuken, inclusief vaatwasser, heeft u alle mogelijkheden om een heerlijke maaltijd te bereiden. Wilt u een extra comfortabel weekendje weg in Friesland? Boek dan een vakantiehuis inclusief wellness.

Tusken de Marren:

  • Unieke ligging aan het water
  • Geschikt voor 2-14 personen
  • Kind- & huisdiervriendelijk
  • Huisjes met boot-/vissteiger
  • Ruime tuin met terras

Een weekend in Friesland - wat te doen?

Met het water letterlijk voor deur tijdens een weekend in Friesland kan een wateractiviteit niet ontbreken. Via de 'Meinesleat' kunt u gemakkelijk met een bootje het Sneekermeer of het Pikmeer bereiken. Neem wat lekkers te eten en drinken mee en stop onderweg voor een picknick op een idyllische locatie. Wilt u liever iets op het droge ondernemen? Het pittoreske Akkrum ligt op slechts 5 minuten wandelafstand. Maar ook Sneek en Leeuwarden zijn zeker een bezoekje waard. Willen jullie een mooie wandeling of fietstocht maken? Dan raden wij Nationaal Park De Alde Feanen aan, een prachtig natuurgebied met veel wandel- en fietsroutes. Komt u binnenkort genieten van een weekendje in Friesland?

Toch liever iets langer verblijven? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor een midweek

Hier vindt u ons vakantiepark:

Wat eerdere gasten ons vroegen:

⛵ Kan ik bij jullie ook een bootje huren?

Ja dat is zeker mogelijk. Niets is zo heerlijk als een mooie vaartocht over de Friese wateren. Vanaf ons vakantiepark bent u zo op het Sneekermeer of het Pikmeer. Wij regelen graag uw vervoer op het water, trossen los en genieten maar.

🏡 Bieden jullie ook woningen aan voor grotere groepen?

Gezellig met uw vrienden of familie een weekendje naar Friesland? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij bieden verschillende groepsaccommodaties aan die geschikt zijn voor maximaal 14 personen. Wenst u meer luxe? Dan is de wellness groepswoning zeker iets voor u.