Tusken de Marren
Weekendje weg Friesland

Weekendje weg naar Friesland

 
  • Vakantiepark aan het water
  • Huisjes voor 2 tot 14 personen
  • Ideale weekendbestemming

Ontspannen tijdens een weekendje weg in Friesland

Wilt u even ertussenuit voor een (lang) weekend? Met uw partner, gezin, familie of vrienden? Boek dan een weekendje weg in Friesland bij Tusken de Marren. Dankzij onze unieke ligging, direct aan het water, kunt u echt even genieten van de prachtige omgeving. Tusken de Marren is een vakantiepark gelegen in Akkrum, aan het water van de 'Meine Sleat'. Als u het ons vraagt is dit dé perfecte locatie voor een weekendje in Friesland. Huurt u bij ons een vakantiehuisje in Friesland, of onze groepsaccommodatie, dan heeft u volop gelegenheid het water op te gaan. Verken de Friese Meren en ontdek de schoonheid van Friesland!

Zoek & boek een weekendje weg in Friesland ⤵

 

Vakantiehuisje voor een weekendje in Friesland

Bij Tusken de Marren boekt u een stijlvol ingericht vakantiehuisje, waar u aangenaam zult verblijven. Tijdens een weekendje in Friesland beschikt u over alle gemakken en in veel gevallen ook over een aanlegsteiger (ook te gebruiken als vissteiger) voor een bootje. Schijnt het zonnetje? Dan is het ruime terras inclusief meubilair dé plek om plaats te nemen. In de volledig ingerichte keuken, inclusief vaatwasser, heeft u alle mogelijkheden een heerlijke maaltijd te bereiden tijdens een weekend in Friesland. Wilt u een extra comfortabel weekendje weg in Friesland? Boek dan een vakantiehuis inclusief wellness.

Tusken de Marren:

  • Unieke ligging aan het water
  • Geschikt voor 2-14 personen
  • Kind- & huisdiervriendelijk
  • Huisjes met boot-/vissteiger
  • Ruime tuin met terras
 

Een weekend in Friesland - wat te doen?

Met het water letterlijk voor deur tijdens een weekend in Friesland kan een wateractiviteit niet ontbreken. Via de 'Meine Sleat' kunt u gemakkelijk met een bootje het Sneekermeer of het Pikmeer bereiken. Neem wat lekkers te eten en drinken mee en stop onderweg voor een picknick op een idyllische locatie. Wilt u liever iets op het droge ondernemen? Het pittoreske Akkrum ligt op slechts 5 minuten wandelafstand. Maar ook Sneek en Leeuwarden zijn zeker een bezoekje waard. Willen jullie een mooie wandeling of fietstocht maken? Dan raden wij Nationaal Park De Alde Feanen aan, een prachtig natuurgebied met veel wandel- en fietsroutes. Komt u binnenkort genieten van een weekendje in Friesland?

Boek een weekendje weg in Friesland
 

Toch liever iets langer verblijven? Bekijk dan eens de mogelijkheden voor een midweek

Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Ligging Tusken de Marren