Recreatiepark Tusken de Marren
Vakantiehuisje aan het water

Vakantiehuisje aan het water

 
  • Luxe vakantiehuisjes gelegen aan de Friese Meren
  • Eigen aanlegsteiger
  • Geschikt voor 2 tot 14 personen

Genieten in een vakantiehuisje met eigen aanlegsteiger 

Er is niets heerlijker dan tijdens uw vakantie te verblijven in een luxe vakantiehuisje aan het water. Een vakantie aan het water is leuk voor jong en oud, zeker wanneer u er met een sloep of zeilboot op uit kunt trekken. Recreatiepark Tusken de Marren in Akkrum is een prachtig vakantiepark waar u een vakantiehuis in Friesland aan doorgaand vaarwater kunt huren. Wat ons park extra uniek maakt, is dat nagenoeg elk vakantiehuis over een privé aanlegsteiger beschikt. U kunt dus uw eigen of een gehuurd bootje aanleggen en zó de Friese Meren op varen.

 

Bekijk hier onze vakantiehuisjes aan het water

Vakantie met diverse watersportmogelijkheden

Trekt u er graag op uit met uw eigen boot, of lijkt het u hartstikke leuk om deze vakantie een bootje te huren? Dan is een vakantiehuis met eigen aanlegsteiger wel een must. Op Recreatiepark Tusken de Marren liggen bijna alle vakantiehuizen direct aan het water en alle waterwoningen beschikken over een privé aanlegsteiger. Hier kunt u uw boot aanleggen, een hengel uitgooien of gewoon genieten van de rust en het water. De Friese Meren zijn een prachtig gebied waar u kennis kunt maken met alle vormen van watersport; zwemmen, zeilen, varen en surfen behoren allemaal tot de mogelijkheden. Het vakantiepark ligt aan het verbindingswater Meinesleat in het hart van de Friese Meren. Vaart u in zuidelijke richting dan komt u uit bij het Sneekermeer, het walhalla van de watersport. Vaart u in noordelijke richting dan bereikt u het Pikmeer. Het jaarlijkse hoogtepunt van de watersport is natuurlijk de Sneekweek. Een vakantiehuisje bij ons biedt u alle vrijheid om de wateren en de watersportcultuur in Friesland te ontdekken. 

 

Uw verblijf aan het water bij Tusken de Marren

Wij beschikken over huisjes voor 2 personen tot aan huisjes voor maximaal 14 personen. Onze vakantiehuisjes aan het water zijn onder architectuur gebouwd. Elke accommodatie is stijlvol ingericht en beschikt over een luxe keuken, woonkamer, slaapkamer(s) en een mooie badkamer. De openslaande deuren in de living geven u een prachtig uitzicht op het terras, de tuin en de eventuele ligplaats voor de boot. Stap in uw bootje met een picknickmand en een drankje en ontdek Friesland vanaf het water. 

Onze accommodaties in het kort

  • Eigen aanlegsteiger
  • Direct aan het water
  • Flexibele aankomst- en vertrekdagen
  • Wellness mogelijkheden
  • Accommodaties voor 2 tot 14 personen
 
 
 
 

Wat mensen ons vroegen:

🏊‍♂️ Is er watersport mogelijk tijdens mijn vakantie bij Tusken de Marren?

Jazeker! Tijdens uw vakantie aan het water bij Tusken de Marren maakt u kennis met alle vormen van watersport zoals o.a. zwemmen, zeilen, varen en surfen. Na een klein stukje varen in zuidelijke richting komt u uit bij het Sneekermeer, de walhalla van de watersport. Daar kunt u genieten van de vele watersportmogelijkheden!

🏠 Waarover beschikt een vakantiehuisje aan het water bij Tusken de Marren?

Boekt u een vakantiehuisje aan het water bij Tusken de Marren? Dan verblijft u in een fijne accommodatie met privé aanleg- én vissteiger voor uw eigen boot. Deze vakantiehuisjes zijn geschikt voor 2 tot 14 personen, hebben fijne slaapkamers, een complete keuken en sommigen zijn huisdiervriendelijk. Boek nu uw vakantie bij Tusken de Marren!