Tusken de Marren

Visvakantie Friesland

 
 • Visvakantie Friesland
 • Vakantiehuizen aan het water
 • Gelegen aan het Sneekermeer

Visvakantie boeken in Friesland

In het dorpje Akkrum, hartje Friesland, ligt Recreatiepark Tusken de Marren. Hier kan je genieten van een onbezorgde visvakantie in een van de vakantiehuizen direct gelegen aan het water. De vakantiehuizen aan viswater beschikken bijna allemaal over een eigen steiger om uw boot aan te meren of een hengel uit te gooien. Het is ook mogelijk om bij de tegenoverliggende jachthaven een boot te huren.

visvakantie in akkrum, friesland

Een snoek van ruim 1 meter gevangen op ons park!

Onbezorgde Visvakantie in Friesland

Bijna alle accommodaties van Tusken de Marren zijn gevestigd langs de waterkant. De meeste huisjes zijn voorzien van een eigen aanlegsteiger. Zo kunt u er iedere dag op uit met uw eigen of gehuurde boot, om bijvoorbeeld te gaan karpervissen in Friesland! Ziet u uzelf al onbezorgd de Friese wateren verkennen, varend naar dichtbij liggende dorpen en steden? Ons park ligt direct aan het doorgaande water de Meinesleat waarvan je makkelijk naar het Sneekermeer kan varen. Ons vakantiepark is dan ook het ideale startpunt om de Friese meren op te gaan en te genieten van het prachtige viswater, natuur en de rust!  Boek uw visvakantie in Friesland in een van onze accommodaties.

 

Omgeving Tusken de Marren

Recreatiepark Tusken de Marren ligt in het bruisende plaatsje Akkrum. Vanaf het vakantiehuis loop je zo naar het centrum. Het is ook mogelijk om met een bootje het centrum van Akkrum te bereiken. Bezoek bijvoorbeeld de markt op het gezellige marktplein. Of pak een terrasje en geniet van de sfeer en de mensen in dit Friese dorpje met vele monumentale gebouwen.

Het Sneekermeer staat vooral bekend om de goede mogelijkheden om snoekbaars te vangen. Maar ook Kolbleien, Blankvoorn en Winde kunnen goed gevangen worden in de omgeving van Recreatiepark Tusken de Marren. De vakantiehuisjes aan het water zijn geschikt voor 4 tot 6 personen en liggen nabij Sneek, Leeuwarden en Heerenveen. Spendeer hier een vakantie om één van de mooiste delen van Friesland te ontdekken, met zeeën van mogelijkheden om te vissen. Boek hier uw visvakantie!

Faciliteiten op ons recreatiepark

Het vakantiepark biedt alle voorzieningen die u nodig heeft voor een heerlijke en onvergetelijke vakantie. Een greep uit de faciliteiten die wij bieden:

 • Gratis Wifi;
 • Receptie;
 • Speeltuin;
 • Wasserette;
 • Vismogelijkheden;
 • Boothelling;
 • Eigen ligplaatsen aan chalet/woning;
 • Animatieteam in het hoogseizoen.
 

Omgeving

Ontdek de prachtige omgeving van Tusken de Marren; zowel mooi op het land als op het water. Huur een boot of fiets en trek eropuit in Friesland.
 

Faciliteiten

Recreatiepark Tusken de Marren biedt vele faciliteiten voor jong en oud. De omgeving biedt ook veel mogelijkheden tot verschillende uitstapjes.