Recreatiepark Tusken de Marren
Visvakantie Friesland

Visvakantie Friesland

  • Visvakantie Friesland
  • Vakantiehuizen aan het water
  • Gelegen aan het Sneekermeer

Visvakantie boeken in Friesland

In het dorpje Akkrum, hartje Friesland, ligt Recreatiepark Tusken de Marren. Hier kunt u genieten van een onbezorgde visvakantie in een van de vakantiehuizen direct gelegen aan het water. De vakantiehuizen aan viswater beschikken bijna allemaal over een eigen steiger om uw boot aan te meren of een hengel uit te gooien. Heeft u zelf geen boot? Dan kunt u alsnog een boot huren in de eigen jachthaven van Tusken de Marren. Tijdens uw visvakantie in Friesland verblijft u in één van de luxe vakantiehuisjes gelegen aan het Sneekermeer, wat een uitstekende plek is of te varen en om te vissen!

Veel vismogelijkheden nabij Tusken de Marren

Het Sneekermeer staat vooral bekend om de goede mogelijkheden om snoekbaars te vangen, maar ook Kolbleien, Blankvoorn en Winde kunnen goed gevangen worden in de omgeving van Recreatiepark Tusken de Marren. Spendeer hier aan het Sneekermeer een vakantie om één van de mooiste delen van Friesland te ontdekken, met zeeën van mogelijkheden om te vissen. Maar ook op het vakantiepark zelf zijn er diverse faciliteiten die Tusken de Marren een perfecte vakantiebestemming maakt voor uw visvakantie in Friesland!

De waterrijke omgeving tijdens uw visvakantie

De meeste huisjes bij Tusken de Marren liggen aan het water en zijn voorzien van een eigen aanlegsteiger waar u er iedere dag op uit kan met uw eigen of gehuurde boot, om bijvoorbeeld te gaan karpervissen in Friesland! Ziet u uzelf al onbezorgd de Friese wateren verkennen, varend naar dichtbij liggende dorpen en steden? Bijvoorbeeld het gezellige plaatsje Akkrum. Bezoek de markt op het gezellige marktplein of pak een terrasje en geniet van de sfeer en de mensen in dit Friese dorpje met vele monumentale gebouwen. Ons vakantiepark is het ideale startpunt om de Friese meren op te gaan en te genieten van het prachtige viswater, natuur en de rust! Maar ook vanaf de steiger bij uw vakantiehuis kunt u goed vissen en zal u zich niet vervelen!

Een greep uit onze faciliteiten

  • Gratis WiFi
  • Vismogelijkheden
  • Boothelling
  • Animate in het hoogseizoen
  • Eigen steigers bij accommodatie
  • Speeltuinen

Boek hier uw visvakantie in Friesland⤵

Wat vroegen mensen ons?

🐟 Wat maakt een verblijf bij Tusken de Marren de perfectie visvakantie?

Bij Tusken de Marren verblijft u in een accommodatie gelegen aan het water en met beschikking over een eigen aanlegsteiger, waar u kan aanleggen met uw boot en vanaf waar er gevist kan worden. Maar ook vanuit uw vakantiewoning kan zo het Sneekermeer op gevaren worden waar ook de hengel uit gegooid kan worden!

🏠 Waarover beschikken de vakantiehuizen bij Tusken de Marren?

Boekt u een vakantiehuisje aan het water bij Tusken de Marren? Dan verblijft u in een ruime en luxe accommodatie met privé aanleg- én vissteiger voor uw eigen boot. Deze vakantiehuisjes zijn geschikt van 2 tot 8 personen, hebben ruime slaapkamers, een luxe keuken en zijn huisdiervriendelijk. Kortom, hét perfecte verblijf voor uw visvakantie in Friesland!