Recreatiepark Tusken de Marren
Vakantiepark aan het water

Vakantiepark aan het water

 
  • Directe ligging aan het water
  • Volop vis- en watersportmogelijkheden
  • Vlak bij Sneek

Vakantiepark in Friesland aan het water

Het water is rustgevend en werkt bijna hypnotiserend. Fijn dagdromen met uitzicht op het golvende water. Klinkt heerlijk toch? Dat is mogelijk tijdens uw vakantie bij Tusken de Marren. Ons vakantiepark aan het water in Friesland ligt in Akkrum en biedt vakantiehuisjes en chalets aan het water met een eigen aanlegsteiger, zodat u er met een sloep of zeilboot makkelijk op uit kunt trekken. Watersporters kunnen genieten op dit vakantiepark van de ligging nabij Sneek en het Sneekermeer. Bijna alle vakantiehuisjes liggen aan open vaarwater! U kunt via verschillende meren direct naar het Sneekermeer varen. 

 

Overnachten op ons vakantiepark aan het water

Ons vakantiepark aan het water, gelegen aan doorgaand vaarwater, is onder architectuur gebouwd en beschikt over vakantiehuizen in verschillende groottes. De vakantiehuisjes bieden plek aan maximaal 14 personen. De woningen op het park zijn stijlvol ingericht en beschikken over een eigen keuken, een grote woon- en slaapkamer en een mooie badkamer. Een aantal luxe waterwoningen bieden extra faciliteiten zoals een sauna voor een wellnesservaring. Ook kunt u uw hond meenemen in een aantal accommodaties. Zo geniet iedereen van een welverdiende vakantie.

Aan vermaak komt u niets tekort! Ons vakantiepark aan het water in Nederland biedt onder andere gratis wifi, animatie in het hoogseizoen, een speeltuin, vismogelijkheden en uiteraard bootverhuur. Voor een ontspannen verblijf op een vakantiepark aan het water in Friesland kunt u zich geen fijnere plek wensen.  

 

Activiteiten vanaf ons vakantiepark aan het water

Ons vakantiepark aan het water in Nederland ligt vlak bij het pittoreske dorpje Akkrum en ook de steden Leeuwarden en Drachten zijn gemakkelijk te bereiken. Op het water hoeft u zich in ieder geval niet te vervelen. Diverse watersporten zijn mogelijk, zoals suppen, surfen en zeilen, maar ook voor een visvakantie ziet u hier goed. Gooi uw hengel uit vanaf uw eigen aanlegsteiger of vanuit de boot. Ook is de omgeving uitermate geschikt voor fiets- en wandeltochten. De verscheidene fiets- en wandelroutes brengen u langs prachtige boerderijen en steden zoals Sneek, Harlingen, Bolsward en Franeker. Ook biedt de provincie Friesland veel musea, muziek en theater en gezellige gezinsuitjes zoals de Aqua Zoo. Genoeg te ondernemen vanaf ons vakantiepark in Friesland aan het water!

Onze faciliteiten

  • Speeltuin
  • Animatie (hoogseizoen)
  • Bootverhuur + boothelling
  • Haven + aanlegsteigers
  • Vismogelijkheden
  • Gratis wifi
 
 

Veelgestelde vragen over een vakantiepark aan het water in Nederland

Welk vakantiepark in Nederland ligt aan het water?

Tusken de Marren is een vakantiepark aan het water in Friesland, gelegen in het plaatsje Akkrum. Het merendeel van onze huisjes ligt direct aan open vaarwater, wat tevens de perfecte uitvalsbasis is voor een watersport- of visvakantie. Ontdek direct ons aanbod!

Bij welk vakantiepark aan het water kan ik last minute een huisje boeken?

Onverwachts een paar dagen vrij of zijn de weervoorspellingen op korte termijn goed? Boek dan een heerlijke last minute op ons vakantiepark aan het water! U profiteert zelfs van last minute korting. Hoe dichter bij uw aankomstdatum u boekt, hoe meer korting u ontvangt. Komt u ook genieten aan het water?