Recreatiepark Tusken de Marren
Natuurhuisje Friesland

Natuurhuisje in Friesland

  • Luxe natuurhuisjes in Friesland
  • Vakantiepark aan het water
  • Eigen aanlegsteiger

Vakantie in een natuurhuisje Friesland

Wilt u weg uit de massa en even de rust en natuur opzoeken in Nederland? Dan zult u genieten van een vakantie in een natuurhuisje in Friesland. Op Recreatiepark Tusken de Marren in Akkrum staan bijzondere vakantiehuizen genaamd ‘Eneva’, ‘energie neutrale vakantielodge’. Deze natuurhuisjes in de vorm van luxe lodges zijn gebouwd op een volledig energieneutraal gebruik. Wat deze woningen nog extra bijzonder maakt, is hun ligging aan het water inclusief een eigen aanlegsteiger voor uw boot. Dat maakt ons park het ideale vakantieadres voor een ontspannen vakantie aan het water. 

Liefhebbers van rust, ruimte, natuur en water kunnen het hele jaar door genieten van een verblijf in een van onze natuurhuisjes in Friesland. Vakantiehuis Eneva voor 4 personen en vakantiehuis Eneva voor 6 personen zijn duurzaam gebouwd, geïsoleerd en voorzien van verwarming. De ruime slaapkamers met comfortabele bedden, de luxe badkamer, moderne keuken en sfeervol woongedeelte zorgen ervoor dat u zich er meteen thuis voelt. Door de vele en hoge ramen, en de openslaande deuren naar de tuin en het terras, heeft u een prachtig uitzicht op het groen en het water. 

Duurzaam vakantiehuisje Friesland

Houdt u ook tijdens uw vakantie graag rekening met het milieu, en wilt u graag uw tijd doorbrengen in een duurzaam vakantiehuisje in Friesland? Dan bent u bij Recreatiepark Tusken de Marren op de juiste plek. Onze energie neutrale vakantielodge Eneva is een zeer geschikt onderkomen als een energiebesparende en milieuvriendelijke vakantiewoning zoekt. 

Ons vakantiepark in Friesland ligt bij Akkrum, in het hart van de Friese Meren. Alle vakantiehuisjes liggen aan open vaarwater en hebben een eigen aanlegsteiger. Zo kunt met een (gehuurd) bootje de Friese wateren verkennen. Het pittoreske dorpje Akkrum ligt op 5 minuten loopafstand van het park en heeft een eigen NS-station. De prachtige en natuurrijke omgeving leent zich prima voor mooie wandelingen en fietstochten, onder andere naar bijvoorbeeld leuke steden Sneek, Harlingen, Bolsward en Franeker. 

Veelgestelde vragen over een natuurhuisje in Friesland:

♦ Wat is een geschikt natuurhuisje in Friesland voor 4 personen?

Een natuurhuisje in Friesland voor 4 personen vindt u bij Tusken de Marren. Ons vakantiepark ligt op een unieke locatie, tussen de Friese Meren. Wist u dat uw natuurhuisje in Friesland, in de vorm van een luxe lodge, is gebouwd op een volledig energieneutraal gebruik? Tijdens uw welverdiende vakantie beschikt u onder andere over twee slaapkamers, een moderne en volledig ingerichte keuken en een privé terras met uitzicht over het water.

♦ Waar kan ik een natuurhuisje in Friesland aan het water huren?

Een natuurhuisje in Friesland aan het water huurt u bij Tusken de Marren! Ons vakantiepark ligt tussen de Friese Meren en al onze natuurhuisjes hebben dan ook een prachtig uitzicht over het water. Geniet 's ochtends van een lekker kopje koffie terwijl u het waterlandschap bewonderd. Ook beschikt u over een eigen aanlegsteiger; hoe fijn is dat! Zo kunt u heerlijk een dagje het water op om te varen of te vissen. 

♦ Welk natuurhuisje in Friesland beschikt over een eigen aanlegsteiger?

Bij Tusken de Marren kunt u een natuurhuisje in Friesland huren met privé aanlegsteiger. Iedere accommodatie beschikt namelijk over een eigen ligplaats. Wel zo handig wanneer u uw eigen boot mee wilt nemen tijdens uw welverdiende vakantie. Beschikt u niet over een eigen boot? Geen probleem! Wanneer u een natuurhuisje in Friesland heeft geboekt kunt u op ons park ook een boot huren. 

♦ Welk natuurhuisje in Friesland is duurzaam?

Wij begrijpen als geen ander dat u het belangrijk vindt om te verblijven in een natuurhuisje in Friesland welke duurzaam is gebouwd. Onze natuurhuisjes, gelegen tussen de Friese Meren, zijn energieneutraal gebouwd en daarmee gekenmerkt als energiebesparend en milieuvriendelijk. Uw natuurhuisje in Friesland is geïsoleerd en voorzien van verwarming. Daarnaast beschikt u over twee of drie slaapkamers, een luxe badkamer, moderne keuken en een privé terras met aanlegsteiger.