Tusken de Marren

Recreatiewoning kopen aan het water

 
  1. Eigen grond
  2. Voor 2-14 personen
  3. Centrale ligging in Friesland

Recreatiewoning kopen aan het water

Wilt u een recreatiewoning kopen aan het water? Dan zijn de vakantiewoningen van Tusken de Marren in Akkrum, Friesland een geweldige keuze! U kunt hier namelijk genieten van prachtige meren en leuke binnenwateren. Ook bestaat de mogelijkheid om met een sloep of zeilboot te varen. Maar wanneer u meer actie wilt zijn er verschillende actieve mogelijkheden zoals waterskiën, wind- of kitesurfen of catamaranzeilen.

Genieten aan het water in Friesland

Recreatiepark Tusken de Marren heeft een uniek aanbod van recreatiewoningen en vakantielodges aan het water. Er zijn verschillende typen woningen en vakantielodges voor 2 tot 14 personen. Elke woning heeft specifieke kenmerken. 

Vanwege de prachtige wateren in Friesland hebben wij ervoor gekozen bijna alle woningen uit te rusten met een eigen aanlegsteiger. Hier kunt u een boot aanleggen of simpelweg genieten en ontspannen aan het water. Vanaf de aanlegsteiger aan de Meinesleat kunt u vele kanten op. U bent bijvoorbeeld binnen enkele minuten in het centrum van Akkrum waar u vanaf de boot een terrasje op kunt stappen. Ook zijn er het hele jaar door verschillende activiteiten in en rond Akkrum, zoals stadswandelingen, markten en festivals.

Recreatiewoning kopen aan het water?

Meer weten over het plan, de voorzieningen en de mogelijkheid om uw recreatiewoning te verhuren? Plan dan een bezichtiging.

Houd mij op de hoogte van ontwikkelingen!