+31 (0) 85 888 0520info@tuskendemarren.nl 
  Recreatiewoning kopen aan het water
  Recreatiewoning kopen Friesland aan het water
  Recreatiewoning kopen aan het water
  Recreatiewoning kopen Friesland aan het water

Recreatiewoning kopen aan het water

  1. Recreatiewoning kopen aan het water
 
  1. Recreatiewoningen aan het water
  2. Eigen aanlegsteiger
  3. Voor 4-8 personen

Recreatiewoning kopen aan het water

Wilt u een recreatiewoning kopen aan het water? Dan zijn de vakantiewoningen van Tusken de Marren in Akkrum, Friesland een geweldige keuze! U kunt hier namelijk genieten van prachtige meren en leuke binnenwateren. Ook bestaat de mogelijkheid om met een sloep of zeilboot te varen. Maar wanneer u meer actie wilt zijn er daarnaast verschillende actieve mogelijkheden zoals waterskiën, wind- of kitesurfen of catamaranzeilen.

Genieten aan het water in Friesland

Recreatiepark Tusken de Marren heeft een uniek aanbod van recreatiewoningen aan het water. Er zijn vijf typen, met de namen EnevaCoopersburgOpfeartBoarne en Knilles. Elke woning heeft een unieke gevel en een karakteristieke uitstraling. Type Coopersburg is bijvoorbeeld een langwerpige woning met een unieke nautische gevel. Dit woningtype biedt u de mogelijkheid uw boot in een eigen insteekhaven aan te meren. Type Opfeart is daarentegen een luxe vierkante woning met een zee aan ruimte en meerdere raampartijen. Hierdoor is er vanuit de woning altijd zicht op het water en de groene omgeving.

Benieuwd naar de woningen?

Vanwege de prachtige wateren in Friesland hebben wij ervoor gekozen alle woningen uit te rusten met een eigen aanlegsteiger. Hier kunt u een boot aanleggen of simpelweg genieten en ontspannen aan het water. Vanaf de aanlegsteiger aan de Meinesleat kunt u vele kanten op. U bent bijvoorbeeld binnen enkele minuten lopen in het centrum van Akkrum waar u vanaf de boot een terrasje op kunt stappen of heerlijk varen op het Sneekermeer of Pikmeer. Ook zijn er het hele jaar door verschillende activiteiten in en rond Akkrum, zoals stadswandelingen, markten en festivals.

Recreatiewoning kopen aan het water?

Meer weten over het plan, de voorzieningen en de mogelijkheid om uw recreatiewoning te verhuren? Plan dan een bezichtiging.

Plan een bezichtiging