Tusken de Marren
  Recreatiewoning kopen Friesland aan het water

Recreatiewoning kopen aan het water

  • Eigen grond
  • Voor 2-14 personen
  • Centrale ligging in Friesland

Recreatiewoning kopen aan het water

Wilt u een recreatiewoning kopen aan het water? Dan zijn de vakantiewoningen van Tusken de Marren in Akkrum, Friesland, een geweldige keuze! U kunt hier namelijk genieten van prachtige meren en leuke binnenwateren. Ook bestaat de mogelijkheid om met een sloep of zeilboot te varen. Maar wanneer u meer actie wilt zijn er verschillende actieve mogelijkheden zoals waterskiën, wind- of kitesurfen of catamaranzeilen.

Genieten aan het water in Friesland

Recreatiepark Tusken de Marren heeft een uniek aanbod van recreatiewoningen en vakantielodges aan het water. Er zijn verschillende typen woningen en vakantielodges voor 2 tot 14 personen. Elke woning heeft specifieke kenmerken. 

Vanwege de prachtige wateren in Friesland hebben wij ervoor gekozen bijna alle woningen uit te rusten met een eigen aanlegsteiger. Hier kunt u een boot aanleggen of simpelweg genieten en ontspannen aan het water. Vanaf de aanlegsteiger aan de Meinesleat kunt u vele kanten op. U bent bijvoorbeeld binnen enkele minuten in het centrum van Akkrum waar u vanaf de boot een terrasje op kunt stappen. Ook zijn er het hele jaar door verschillende activiteiten in en rond Akkrum, zoals stadswandelingen, markten en festivals.

Recreatiewoning kopen aan het water?

Meer weten over het plan, de mogelijkheden en de woningen die wij aanbieden? Laat uw gegevens hieronder achter en wij houden u op de hoogte. 

 
Woning 93/94

Te koop: 14 persoons familiewoning

Anker 93/94

Deze pas opgeleverde, en dus zo goed als nieuwe, vrijstaande 14 persoons woning van recreatiepark Tusken de Marren komt beschikbaar! Een buitenkansje. De woning is prachtig gelegen aan het einde van het park, met zicht over de landerijen. De woning ligt aan water, wat in de toekomst als de uitbreiding van het park wordt gerealiseerd doorvaarbaar wordt. De tuin en het terras aan de achterzijde van de woning is gesitueerd op het zuid-westen. Hier kunt u heerlijk tot laat in de avond genieten met een wijntje onder de aangebouwde veranda. Bij slecht weer geniet u binnen van de luxe en het weidse uitzicht door de grote hoge raampartijen in de woonkamer. De woning is voorzien van zonnepanelen, een warmtepomp en is volledig gasloos.

Kortom, een zeer duurzame investering op een prachtige locatie in Friesland!