Beoordelingen

Bent u benieuwd hoe onze gasten Tusken de Marren ervaren? Bekijk dan de beoordelingen en beleef een vakantie aan het water in een vakantiehuis in Friesland met een eigen aanlegsteiger. Wanneer kunnen we u verwelkomen?

 
34 beoordelingen
  1. 7,6

    Geweldig mooie lokatie. Erg genoten. Was veel te zien omdat je aan doorgaand vaarwater zit. Zijn zeker van plan om weer te komen om de lokatie

    Juni 2019 -  verbleef in Vakantiehuis Sneekermeer 6 personen | Friesland | Tusken de Marren

  2. 7,7

    Geen recensie achtergelaten

    Juli 2019 -  verbleef in Meine 4 personen | Tusken de Marren

  3. 7,7

    mooie ligging tegenover de haven. de stilte. het weidse uitzicht

    Juli 2019 -  verbleef in Vakantiehuis Sneekermeer 6 personen | Friesland | Tusken de Marren

  4. 8,1

    Geen recensie achtergelaten

    Juli 2019 -  verbleef in Meine 4 personen | Tusken de Marren

  5. 9,4

    Geen recensie achtergelaten

    Juli 2019 -  verbleef in Vakantiehuis Sneekermeer 6 personen | Friesland | Tusken de Marren

  6. 8,9

    Geen recensie achtergelaten

    Juli 2019 -  verbleef in Vakantiehuis Sneekermeer 6 personen | Friesland | Tusken de Marren

  7. 9,6

    Wij hebben een ontzettend mooie week gehad op het park, mooi huisje, alles netjes schoon bij aankomst, goed en leuk ontvangen bij de receptie, en ook heerlijk gevaren met de gehuurde sloep van het park, wij komen zeker nog een keer terug

    Juli 2019 -  verbleef in Meine 4 personen | Tusken de Marren

  8. 9,1

    zalige, rustige ligging. Probleem wasmachine perfect en professioneel opgelost

    Juni 2019 -  verbleef in Meine 4 personen | Tusken de Marren

  9. 9,7

    Wir haben noch nie in einem so luxuriösen Ferienhaus gewohnt, noch dazu in einer so tollen Lage direkt am Kanal. Akkrum hat uns auch gut gefallen, und es war ein guter Ausgangspunkt für Ausflüge. Vielen Dank!

    Juni 2019 -  verbleef in Vakantiehuis Sneekermeer 6 personen | Friesland | Tusken de Marren

  10. 10

    Wir waren rundum zufrieden. Sehr schönes Haus mit schönen Großen Tischen. Top Lage.Gut ausgestattet. Wir kommen gerne wieder.

    Juni 2019 -  verbleef in Eneva 6 personen | Tusken de Marren