Beoordelingen

Bent u benieuwd hoe onze gasten Tusken de Marren ervaren? Onderstaande is een selectie van leuke reviews van de afgelopen twee jaar.

Bekijk hier ons reviewbeleid
560 beoordelingen
  1. 7,8

    De rust.

    Januari 2023 - S D. verbleef in Sneekermeer 6p. Wellness  

  2. 8,3

    Mooi huisje en mooie ligging, mooie omgeving

    Januari 2023 - Dirk V. verbleef in Eneva 6 personen | Tusken de Marren 

  3. 8,8

    Die Ruhe, die wir genießen konnten.

    Januari 2023 - Andreas Z. verbleef in Meine 4 personen | Tusken de Marren 

  4. 9,3

    Die Sauna, der herzliche Empfang an der Rezeption, die ruhige aber zentrale Lage der Unterkunft zum Ort.

    Januari 2023 - Michaela M. verbleef in Meine 4p. Luxe 

  5. 8

    Mooie ligging, Met een hond erbij tijdens oudjaar was het fantastisch

    Januari 2023 - Sandra l. verbleef in Knilles 4p. 

  6. 8,3

    Mooie verblijven in een mooi gebied. Vooral als je geen meren en rivieren in je eigen omgeving hebt.

    Januari 2023 - Hannie B. verbleef in Knilles 2p. Luxe 

  7. 6,8

    Uitzicht op het water, goede verwarming, goed werkende tv met ruime zenderkeuze, weinig last van vuurwerk, dichtbij winkels.

    Januari 2023 - Jory E. verbleef in Meine 4 personen | Tusken de Marren 

  8. 8,8

    heerlijke dagen in mooi huisje aan het water gehad

    Januari 2023 - ary H. verbleef in Meine 4 personen | Tusken de Marren 

  9. 8,8

    Der tolle Service. Wir haben noch Handtücher nachgeliefert bekommen. Beim Empfang gab es Willkommensgebäck. Und wir brauchten am 2.1.noch nicht so früh auszuchecken. Vielen Dank!

    Januari 2023 - Anja Gabriela S. verbleef in Sneekermeer 4 personen | Tusken de Marren 

  10. 8,3

    die Größe des Hauses

    Januari 2023 - Anne S. verbleef in Anker 14p.