Recreatiepark Tusken de Marren
Reviewbeleid

Reviewbeleid

Reviewbeleid

Waarom zou u bij ons een review achterlaten?

Wij zijn heel benieuwd naar uw ervaring met ons recreatiepark. En nog leuker, wij verloten regelmatig kortingsvouchers onder gasten die bij ons hebben verbleven en een review hebben achtergelaten!

 
Hoe controleert Tusken de Marren of reviews daadwerkelijk van gasten afkomstig zijn?

Wij werken met een closed loop-systeem. Dit betekent dat enkel gasten die daadwerkelijk op ons recreatiepark hebben verbeven een beoordelingsformulier ontvangen bij vertrek. Dit houdt in dat mensen niet zomaar een review op onze website kunnen achterlaten. De uitkomsten van het beoordelingsformulier worden in ons systeem verwerkt en kunnen worden doorgezet naar de website.

 
Worden gasten betaald om een review achter te laten?

Wij betalen gasten niet voor het schrijven van een review.

 
In welke volgorde worden de reviews weergegeven?

Reviews worden van nieuw naar oud weergegeven.

 
Hoe wordt de gemiddelde score berekend?

De gemiddelde score wordt berekend aan de hand van alle getoonde reviews op onze website. De reviews worden onderverdeeld in 4 subcategorieën 1) ontvangst receptie 2) ligging recreatiepark 3) prijs/kwaliteit 4) schoonmaak.

 
Wat doet Tusken de Marren met de ontvangen reviews?

Deze reviews worden met de huiseigenaren gedeeld ter verbetering, suggesties of bijvoorbeeld als compliment op hun vakantiewoning waarin u een verblijf heeft genoten.

 
Worden alle reviews op de website getoond of worden er ook reviews weggelaten?

Het kan voorkomen dat niet alle reviews online worden getoond. Wanneer een gast misbruik maakt van het reviewssysteem kunnen wij ervoor kiezen deze niet te publiceren. Wij hopen zo de reviews naar waarheid te publiceren.