1. Vakantiehuizen aan het water
  2. Diverse watersportmogelijkheden in de omgeving
  3. Voor 2, 4, 6 en 8 personen

Watersportvakantie in Friesland

Bent u van plan om uw favoriete watersport uit te oefenen tijdens een vakantie in Friesland? Overnacht dan bij Tusken de Marren; een vakantiepark waar bijna alle vakantiewoningen direct aan het water liggen. Het park ligt aan de Meine Sleat midden in het hart van de Friese Meren. Deze mooie plek is ideaal voor een watersportvakantie in Friesland aangezien u in de directe omgeving talloze watersporten kunt uitvoeren. Van zwemmen en varen tot kitesurfen en zeilen. Verblijf tijdens uw zeil- of vaarvakantie in Friesland in één van onze vakantiehuizen met aanlegsteiger waar u als watersporter de ultieme vrijheid heeft om Friesland vanaf het water te ontdekken.

Vakantiepark met watersport

Dat Tusken de Marren een zeer geschikt vakantiepark in Friesland is voor watersporters, blijkt uit de prachtige omgeving met de Friese Meren waar iedere watersportliefhebber zijn hart kan ophalen. Al deze meren zijn met elkaar verbonden via sloten en kanalen, wat echt perfect is voor een vaarvakantie in Friesland! In Akkrum zelf en in de dichtbij gelegen watersportplaatsen Terherne, Grou  en Sneek kunt u gemakkelijk een boot huren, zoals een motorboot en een zeilboot (ideaal voor een zeilvakantie in Friesland). Een kano of roeiboot huren behoort ook zeker tot één van de vele mogelijkheden. Ook kunt u bij ons vakantiepark een boot huren, waarbij u de keuze heeft uit een Whaly motorbootje of een Fun Yak roeibootje. 

Wilt u graag tijdens uw vakantie in Friesland met watersport suplessen volgen terwijl u overnacht in een vakantiehuis bij Tusken de Marren? Bij Zeilschool "Oer 't Hout" in het nabijgelegen plaatsje Grouw aan het Pikmeer dat op ongeveer een kwartier rijden ligt, kunt u surflessen volgen. Wilt u graag windsurfen tijdens uw vakantie? Huur dan een windsurfset dat onder andere bestaat uit een wetsuit en een surfplank. Op het Pikmeer is zelfs stand up paddling mogelijk, ook wel suppen genoemd. Kortom: watersporters die op zoek zijn naar een vakantiepark met watersport, zitten in een van de vakantiehuisjes van Tusken de Marren helemaal goed! De omgeving biedt volop mogelijkheden voor een watersportvakantie in Friesland en na een actieve dag kunt u weer helemaal tot rust komen in een luxe vakantiehuis aan het water. Eventueel kunt u zelfs genieten van extra faciliteiten in uw huisje, zoals een sauna

Een overzicht van alle watersporten in de omgeving: 

  • Zwemmen
  • Varen
  • Kanoën
  • Roeien
  • Zeillessen
  • Surflessen
  • Windsurfen
  • Suppen