Recreatiepark Tusken de Marren
Watersportvakantie Nederland

Vakantiepark met watersport

 
  • Vakantiehuizen aan het water
  • Gelegen in Friesland
  • Diverse watersportmogelijkheden in de omgeving

Watersportvakantie in Nederland

Wilt u graag uw favoriete watersport beoefenen tijdens een vakantie? Dan is een watersportvakantie in Nederland echt iets voor u! Friesland is de perfecte locatie voor verschillende watersporten. U kunt overnachten bij Tusken de Marren; een vakantiepark met watersport mogelijkheden én waar bijna alle vakantiewoningen direct aan het water liggen. Het park ligt aan de Meinesleat midden in het hart van de Friese Meren. Deze mooie plek is ideaal voor een watersportvakantie in Friesland aangezien u in de directe omgeving talloze watersporten kunt uitvoeren. Van zwemmen tot suppen en van varen tot zeilen. Verblijf tijdens uw zeil- of vaarvakantie in Friesland in één van onze vakantiehuizen met aanlegsteiger waar u als watersporter de ultieme vrijheid heeft om Friesland vanaf het water te ontdekken.

 
 
 
 

Beleef meer vanaf ons vakantiepark met watersport!

Dat Tusken de Marren een zeer geschikt vakantiepark in Friesland voor watersporters is, blijkt uit de prachtige omgeving met de Friese Meren. Al deze meren zijn met elkaar verbonden via sloten en kanalen, wat echt perfect is voor een vaarvakantie! In Akkrum en in de dichtbij gelegen watersportplaatsen Terherne, Grou en Sneek kunt u gemakkelijk een boot huren, zoals een motorboot of een zeilboot. Ook kunt u op ons vakantiepark een boot huren, waarbij u de keuze heeft uit een motorbootje of een sloep.

Huur tijdens uw verblijf in een van onze vakantiehuizen bijvoorbeeld een sup of kayak. Of huur een sloep of motorbootje. Gaat u voor de optimale watersportbeleving, huur dan een zeilboot. Kortom: watersporters die op zoek zijn naar een vakantiepark met watersport, zitten bij Tusken de Marren helemaal goed! De omgeving biedt volop watersport mogelijkheden voor een watersportvakantie in Friesland. Na een actieve dag kunt u weer helemaal tot rust komen in een luxe vakantiehuis aan het water. Eventueel kunt u zelfs genieten van extra faciliteiten in uw huisje, zoals een sauna en/of buitenspa!

 

Uw verblijf tijdens de watersportvakantie

Natuurlijk bent u het liefst zoveel mogelijk bezig met uw favoriete watersport. Maar een comfortabel vakantiehuis met moderne voorzieningen is wel zo aangenaam tijdens uw vakantie. Bij Tusken de Marren kunt u een vakantiehuis huren voor 2 t/m 14 personen. Na een dag op het water kunt u ontspannen in de ruime woonkamer, een maaltijd bereiden in de compleet ingerichte keuken of een douche nemen in de moderne badkamer. Enkele vakantiehuizen beschikken over wellnessfaciliteiten, ook ontspanning in de sauna of buitenspa behoort dus tot de mogelijkheden. De comfortabele bedden in de slaapkamer zorgen dat u de volgende dag weer uitgerust het water op kunt. Bijna alle vakantiehuizen beschikken over een eigen aanlegsteiger, handig om te vissen of een boot aan te leggen. 

Welk vakantiehuis heeft uw voorkeur op ons vakantiepark met watersport?

 
 

Locatie van ons vakantiepark met watersport ⤵