Recreatiepark Tusken de Marren
Vakantiepark bij Sneek

Vakantiepark bij Sneek

 
  • Vakantiepark bij Sneek
  • Luxe vakantiehuizen aan het water
  • Eigen aanlegsteiger

Vakantiepark bij Sneek

Ben u een natuurliefhebber, watersporter of rustzoeker en wilt u vakantie vieren op een vakantiepark bij Sneek? Dan bent u bij Recreatiepark Tusken de Marren nabij Sneek aan het juiste adres. Ons mooie, kleinschalige park in Akkrum ligt letterlijk ‘tussen de meren’, het Sneekermeer en het Pikmeer. U kunt bij ons vakantiehuisjes huren aan het water inclusief een aanlegsteiger voor uw eigen of een gehuurde boot. Zo kunt u gemakkelijk en snel naar Sneek varen. 

Als u een vakantiehuis in de buurt van Sneek zoekt, dan heeft u die gevonden. De recreatiewoningen op ons vakantiepark bieden plek aan 4, 6 of 8 personen, afhankelijk van het type dat u kiest. De luxe waterwoningen zijn van alle gemakken voorzien, waaronder een aanlegsteiger, en eventueel zelfs extra faciliteiten zoals een sauna voor een wellnesservaring. Het park biedt onder andere gratis wifi, animatie in het hoogseizoen, een speeltuin, vismogelijkheden en uiteraard bootverhuur. Voor een ontspannen vakantie in een vakantiehuis bij het Sneekermeer kunt u zich geen fijnere plek wensen.  

 
 

Vakantiepark omgeving Sneek

Recreatiepark Tusken de Marren is een gemoedelijk, kindvriendelijk en natuurrijk vakantiepark in de omgeving van Sneek. Watersporters zullen genieten van de ligging nabij Sneek en het Sneekermeer. De vakantiehuisjes op ons park liggen namelijk nagenoeg allemaal aan open vaarwater, de Meinesleat. Via dit verbindingswater vaart u direct naar het Sneekermeer in het zuidwesten en het Pikmeer in het noordoosten. Ideaal als u met uw zeilboot of sloep de Friese Meren op wilt varen. Heeft u geen eigen boot, dan kunt u bij ons op het vakantiepark nabij Leeuwarden een boot huren.

Uw vakantiehuis bij het Sneekermeer ligt op een rustig vakantiepark waar u gebruik kunt maken van allerlei faciliteiten. Het pittoreske dorpje Akkrum ligt op slechts 5 minuten lopen van ons park en ook grotere steden en dorpen zijn makkelijk te bereiken, zoals Harlingen, Bolsward en Franeker. Volg een van de vele wandel- en fietspaden door de omgeving en geniet van de pure natuur in dit waterrijke gebied. Verblijft u toch liever op het recreatiepark? Ook hier hoeft u zich niet te vervelen dankzij de vele parkfaciliteiten:

  • Gratis wifi
  • Speeltuin
  • Animatie (hoogseizoen)
  • Bootverhuur
  • Aanlegsteigers
  • Vismogelijkheden