Recreatiepark Tusken de Marren
Vakantiepark bij Sneek

Waterplezier en vertier nabij Sneek

 
 • Vakantiepark nabij Sneek
 • Luxe vakantiehuizen aan het water
 • Eigen aanlegsteiger

Vakantiepark dicht bij Sneek

Bent u een natuurliefhebber, watersporter of rustzoeker en wilt u vakantie vieren op een vakantiepark bij Sneek? Dan bent u bij Recreatiepark Tusken de Marren aan het juiste adres. Ons mooie, kleinschalige park ligt letterlijk ‘tussen de meren’, het Sneekermeer en het Pikmeer. U kunt bij ons vakantiehuisjes huren aan het water inclusief een aanlegsteiger voor uw eigen of een gehuurde boot. Zo kunt u gemakkelijk en snel vanuit uw bungalow naar Sneek varen. Beleef Friesland op uw eigen tempo, ongedwongen en gastvrij.

 
 
 

Uw vakantiehuis vol met comfort en luxe

Recreatiepark Tusken de Marren is een gemoedelijk, gastvrij en natuurrijk vakantiepark in de omgeving van Sneek. De vakantiewoningen op ons park bieden plek aan 2 tot maar liefst 14 personen.  De luxe waterwoningen zijn van alle gemakken voorzien, waaronder een aanlegsteiger en eventueel zelfs extra faciliteiten zoals een sauna voor wat welverdiende ontspanning. Wenst u uw trouwe viervoeter mee te nemen? Ook dat is geen probleem, wij beschikken namelijk over meerdere huisdiervriendelijke accommodaties

 

In het kort:

 • Geschikt tot maximaal 14 personen
 • Huisdiervriendelijke accommodaties
 • Wellness mogelijkheden
 • Op korte afstand (17km) van Sneek
 

Ontdek de omgeving van ons park nabij Sneek:

Sneek is met recht dé watersportstad van de provincie Friesland. De bekende waterpoort, de historische binnenstad en natuurlijk het Sneekermeer zijn enkele hotspots wat u zeker niet mag missen tijdens uw vakantie. Op slechts 17 km afstand van ons park vindt u deze bruisende stad. Uw verblijf in een bungalow nabij Sneek maakt het dan ook ideaal om alles te gaan ontdekken!

 
  Bezoek leuke plaatsen

  Naast Sneek zijn er nog veel meer leuke plaatsen om te bezoeken. Wat dacht u van Akkrum, Grou, Heerenveen of Leeuwarden. 

  Gooi de trossen los

  Voel de vrijheid van het varen. Wordt één met de natuur en beleef het Friese landschap vanaf het water. Huur gemakkelijk via ons uw boot.

  Volop vermaak voor de kids

  Met diverse attractieparken, zoals Duinen Zathe en andere leuke activiteiten in de buurt is er voor de kids van alles te beleven.

 
 

Of bekijk de prijzen en beschikbaarheid

 

Hier kunt u ons vinden:

 

Lees hier alle reviews:

8,6

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,6.

 

Wat eerdere gasten ons vroegen:

Hoever is Sneek gelegen vanaf jullie vakantiepark?

Vanaf ons park bent u binnen 25 minuten rijden in het centrum van de stad. Ideaal dus wanneer u de historische binnenstad wilt bezoeken. Of vaar vanaf uw vakantiehuis naar Sneek dankzij de directe verbinding met het water.

Waarom komen de gasten graag naar jullie park?

Onze eerdere gasten zijn zeer te spreken over onze gastvrijheid, maar ook de kleinschaligheid, goede hygiëne en de ruimte rondom de woningen worden zeer gewaardeerd. Daarnaast is de ligging, in de nabijheid van Sneek een groot voordeel.