Tusken de Marren
Huisje met sauna

Huisje met sauna

 
  • Luxe vakantiepark aan het water
  • Vakantiehuisjes met sauna
  • Eigen aanlegsteiger

Ontspannen in een huisje met sauna

Aan het water in Friesland

Liefhebbers weten het wel; een huisje met sauna is een bijzondere luxe. Ervaar ultieme ontspanning in de privé sauna van uw vakantiehuisje met wellness die u met niemand hoeft te delen en waar niemand u stoort. Wanneer u ook vakantie wilt vieren in een huisje met sauna, dan bent u op Recreatiepark Tusken de Marren op de juiste plek. Ons vakantiepark in Friesland ligt in Akkrum, in het hart van de Friese Meren. Bijna alle vakantiewoningen op ons park liggen aan open vaarwater en hebben een eigen aanlegsteiger waar u een bootje kunt aanleggen. U kunt dus niet alleen in uw vakantiehuis met sauna tot rust komen, ook buiten vindt u ontspanning op en aan het water. 

 
 

↔️ Swipe naar rechts voor meer accommodaties

Huisje huren met sauna bij Tusken de Marren

Bij ons kunt u een huisje met sauna huren voor 2 personen, maar ook voor 4, 6, 8 of zelfs 14 personen. In ieder type laat de traditionele opgietsauna uw spieren ontspannen. Bij ons verblijft u niet zomaar in een vakantiehuisje met sauna, nee bijna al onze vakantiehuizen liggen aan het water en beschikken over een eigen aanlegsteiger. Ideaal om uw eigen boot of sloep mee te nemen of om er een te huren op ons park. Ontdek vanaf het water hoe mooi Friesland is. Bij ons verblijft u in een compleet ingericht vakantiehuis met sauna. U beschikt over ruime slaapkamers met comfortabele bedden, een mooie badkamer, een luxe open keuken en een royale woonkamer. De grote ramen geven veel lichtinval en de openslaande deuren in het woongedeelte geven uit op het terras, de tuin en het water. 

Sfeerimpressie van uw vakantiehuisje met sauna

 

Verken Friesland vanuit uw vakantiehuis met sauna

Wilt u vakantie vieren in een vakantiehuis met sauna in Friesland? Dan hoeft u niet verder te zoeken. Recreatiepark Tusken de Marren heeft alle ingrediënten voor een heerlijk ontspannen vakantie; een huisje met sauna aan het water, bijna altijd met een privé aanlegsteiger, op een rustig park met verschillende parkfaciliteiten en gelegen in een prachtige omgeving. Onze vakantiehuizen met sauna zijn perfect voor een vakantie met de kinderen of een weekendje weg met z’n tweeën. 

Liefhebbers van rust, natuur en water zullen genieten van een verblijf op ons vakantiepark bij Akkrum. Dit pittoreske dorpje ligt op 5 minuten loopafstand van het park en heeft een gevarieerd aanbod winkels, cafés en restaurantjes. Ook in de omgeving is veel te zien en te doen. U kunt vaartochten maken over de Friese Meren, leuke dorpen en steden bezoeken zoals Sneek en Franeker en natuurlijk vele mooie wandel- en fietstochten maken door de natuur. Maar ook cultuurliefhebbers genieten van de vele monumenten en musea in Friesland. Bent u al bekend met alle Friese streekproducten? Een vakantie in een vakantiewoning met sauna geeft u de gelegenheid om streekproducten te proeveren bij een restaurant of bakkerij.