Recreatiepark Tusken de Marren
Aangepaste vakantiewoning Friesland

Aangepaste vakantiewoning in Friesland

  • Luxe vakantiehuis voor 4 personen
  • Geschikt voor rolstoelgebruikers
  • Prachtige ligging aan het water

Aangepaste vakantiewoning in Friesland

Bent u op zoek naar een vakantiewoning voor mindervaliden in Nederland? In het noorden van ons land vindt u een luxe, energieneutraal én aangepast vakantiehuis bij Tusken de Marren in het Friese Akkrum. Tusken de Marren betekent letterlijk ‘tussen de meren’ en bevindt zich in het hart van de Friese Meren. Uw aangepaste vakantiehuis heeft dan ook een fantastische ligging aan de Meinesleat, de doorgang tussen het Sneekermeer en het Pikmeer. Een adembenemend en rustgevend uitzicht is daarmee gegarandeerd. Ons vakantiehuis voor mindervaliden is geschikt voor 4 personen en met extra brede deuren en doorgangen speciaal aangepast voor rolstoelgebruikers. Ook ideaal voor 50-plussers die slecht ter been zijn. Zo viert u zorgeloos vakantie op een schitterende locatie in hartje Friesland!

Aangepaste vakantiewoning voor mindervaliden

Uw aangepaste vakantiehuis in Nederland moet natuurlijk aan bepaalde eisen voldoen. Één daarvan is genoeg beweegruimte hebben, zodat u met uw rolstoel alle kanten op kunt. Onze Vakantielodge Miva beschikt over een rolstoeltoegankelijke keuken, slaapkamer en badkamer. De keuken biedt o.a. een inductiekookplaat, combimagnetron en vaatwasser. In de slaapkamers vindt u heerlijke boxspringbedden voor een goede nachtrust. De badkamer beschikt over een douche en toilet speciaal voor mindervaliden. Een andere eis aan uw aangepaste vakantiewoning in Nederland is dat u geen trap op hoeft. Ons vakantiehuis voor mindervaliden in Friesland is gelijkvloers, zodat u zich daar geen zorgen over hoeft te maken. Bovendien kunt u uw auto direct parkeren bij uw vakantiehuis, zodat u nooit ver hoeft te lopen.

De Vakantielodge Miva in het kort:

➤ Geschikt voor 4 personen
➤ Twee slaapkamers (één extra grote)
➤ Aangepaste en ruime badkamer
➤ Vrijstaand en gelijkvloers
➤ Volledig rolstoelvriendelijk
➤ Parkeerplaats bij het vakantiehuis
➤ Huisdieren zijn welkom

Vakantiehuis voor mindervaliden bij Tusken de Marren

Een gelijkvloerse, rolstoeltoegankelijke, luxe en energieneutrale vakantiewoning voor mindervaliden? En dan ook nog eens met een prachtige ligging aan het water? Dat vindt u alleen bij Tusken de Marren! Vanaf uw terras of eigen aanlegsteiger geniet u van het kabbelende water en kunt u af en toe uw hengel uitgooien. Heerlijk ontspannen! Gaan uw (klein)kinderen ook mee? Zij vermaken zich in de speeltuin, bij de tafeltennistafel of op de trampoline. Ook een bootje huren behoort tot de mogelijkheden.

Toch is de omgeving van uw aangepaste vakantiewoning méér dan alleen water. Wat dacht u van leuke dorpen en steden als Leeuwarden, Sneek, Terherne en Heerenveen? Die zijn zeker een bezoekje waard! Tijdens uw vakantie in een aangepast vakantiehuis voor mindervaliden maakt u kennis met de Friese gastvrijheid en nuchterheid. Beleef een onbezorgde en heerlijke tijd!

Waarom boeken bij Tusken de Marren?

  • Prachtige ligging aan het water
  • Luxe, energieneutraal én aangepast huisje
  • Zoover Awards Winner Zilver

Beoordeling | Merk Willem | 8.3

"Zeer net huis met veel ruimte in en om het huis. De ligging aan het water is fantastisch. Het park is ruim en rustig en Akkrum heeft leuke winkeltjes en voldoende horeca/eetgelegenheden. Leeuwarden, Heerenveen en Sneek liggen om de hoek en zijn leuk voor een dagje eropuit."