Vakantiepark Friesland
Vakantiepark Friesland

Vakantiepark in Friesland

 
  1. Recreatiepark aan het water
  2. Watersportactiviteiten
  3. Gelegen aan het Sneekermeer
  4. Nabij Sneek, Leeuwarden, Heerenveen

Vakantiepark Friesland aan het water

Tusken de Marren is een prachtig vakantiepark Friesland aan het water. Tusken de Marren is een Friese uitspraak voor 'tussen de meren' en daar bevindt het park zich ook letterlijk. Het vakantiepark is gelegen aan de Meineslaet dat de verbinding tussen het Sneekermeer en de rivier Boarn vormt. Het recreatiepark en alle vakantiehuizen liggen aan het water en iedere accommodatie is voorzien van een eigen aanlegsteiger. U kunt hier uw eigen of gehuurde boot aanleggen. Perfect voor liefhebbers van water, de natuur en watersporten. Geniet van de prachtige natuur en omgeving van ons recreatiepark aan het water. 

 
 

Vakantiehuizen aan het water

Alle vakantiewoningen van ons recreatiepark zijn gelegen aan het water en voorzien van eigen aanlegsteiger. Er is parkeergelegenheid voor één auto bij de accommodatie. Een eventuele tweede auto kan op de algemene parkeerplaats staan. Het park biedt zes verschillende (vrijstaande) accommodaties:

  • Knilles (4 personen);
  • Meine (4 personen);
  • Boarne (te reserveren voor 4, 5 of 6 personen);
  • Opfaert (6 personen);
  • Coopersburg (6 personen); 
  • Wellness chalet (4 personen).

De indeling en inrichting van de recreatiewoningen verschillen, afhankelijk van welke bungalow u boekt en voor hoeveel personen. Ieder vakantiehuis aan het water is voorzien van de benodigde faciliteiten zoals een zit- en eethoek, badkamer, flat screen tv, gratis wifi, vaatwasser, combimagnetron en koffiezetapparaat. Eventueel zijn er uitbreidingsmogelijkheden (afhanjkelijk van welk vakantiehuis u boekt) voor een sauna, separaat toilet of veranda. 

Activiteiten in Akkrum

Het recreatiepark aan het water Tusken de Marren is gevestigd in het Friese plaatsje Akkrum. De omgeving leent zich uitstekend voor schitterende fiets- en wandeltochten. Er zijn tal van fiets- en wandelpaden die u langs monumentale boerderijen en prachtige historische steden zoals Sneek, Harlingen, Bolsward en Franeker leiden. In Akkrum vindt u een divers winkelaanbod, zowel food als non-food. Leuke horecagelegenheden zijn bar/bistro Coopershuis, café Kromme Knilles, hotel-restaurant Goeroes en pizzeria La Ruota. Gedurende het jaar vinden er diverse evenementen plaats, zoals Slingeraap (25 augustus 2018). Jaarlijks wordt de Sneekweek georganiseerd, een 6-daags zeilevenement (3 t/m 12 augustus 2018). Park Tusken de Marren biedt geschikte vakantiehuizen tijdens dit populaire evenement.

 

Faciliteiten

✔︎ Gratis wifi

✔︎ Receptie

✔︎ Speeltuin

✔︎ Vismogelijkheden

✔︎ Tafeltennis

✔︎ Trampoline

✔︎ Bootverhuur

✔︎ Jachthaven met boothelling en botenkraan.

 
Bekijk onze faciliteiten
 

Ligging Vakantiepark Tusken de Marren

Algemene voorwaarden  |  Disclaimer  |  Privacyverklaring