Recreatiepark Tusken de Marren
Vakantiepark Heerenveen

Vakantiepark nabij Heerenveen

 
  • Vakantiehuizen aan het water
  • Vlak bij Heerenveen (16 min)
  • Voor 2 tot 8 personen

Vakantiepark vlak bij Heerenveen

Op vakantie naar Friesland in de omgeving van Heerenveen? Kies dan voor Tusken de Marren, een vakantiepark nabij Heerenvee(15 km), met vakantiehuizen direct gelegen aan het water. Een verblijf op ons vakantiepark bij Heerenveen is ook ideaal als u een schaatsliefhebber bent en een bezoek aan Thialf op de planning heeft staan. Wilt u niks missen van bijvoorbeeld het NK of WK afstanden, dan is een vakantiehuis in de buurt van Heerenveen de ideale oplossing. U kunt met een gezelschap van 2 tot 8 personen verblijven in de vakantiehuizen bij Tusken de Marren. Dankzij de centrale ligging van ons vakantiepark vlak bij Heerenveen kunt u alle kanten op tijdens een vakantie in Friesland.

 

Vakantiehuis in de buurt van Heerenveen

Verblijven in een vakantiehuis nabij Heerenveen betekent volop genieten aan het water. Bijna al onze vakantiehuizen liggen namelijk aan het water van de 'Meinesleat'. Bovendien is het dankzij de aanlegsteiger bij de meeste vakantiehuisjes wel heel makkelijk om mooie tochtjes op het water te maken. Hetzij met uw eigen boot of anders met een gehuurde boot. Deze aanlegsteiger dient overigens ook uitstekend als vissteiger. Onze vakantiehuizen vlak bij Heerenveen zijn verder voorzien van een ruime woonkamer, meerdere slaapkamers, moderne badkamer en een riante tuin. Bovendien kunt u op ons vakantiepark in de omgeving van Heerenveen ook kiezen voor een huisje met sauna en jacuzzi.

Faciliteiten:

  • Speeltuin met trampoline, zandbak en tafeltennistafel
  • Animatieprogramma (in het hoogseizoen)
  • Eigen haven
  • Bootverhuur
  • Gratis wifi
 

Heerenveen en omgeving

Hoewel u bij Heerenveen wellicht meteen aan Thialf denkt, is het een interessante stad met veel oude monumenten. Maak dus zeker ook een wandeling door het stadscentrum en ontdek een andere kant van deze Friese stad. Ons vakantiepark nabij Heerenveen ligt temidden van de Friese Meren, dus een wateractiviteit mag u ook zeker niet overslaan. Maak een vaartocht, ga suppen, een middagje zeilen of misschien wel windsurfen. De mogelijkheden zijn eindeloos als u verblijft in een vakantiehuis in de buurt van Heerenveen. Hoewel Friesland vooral uit water bestaat kunt u ook prachtige wandelingen maken, bijvoorbeeld in het Nationaal Park De Alde Feanen. Of misschien bent u wel zo fanatiek dat u de volledige elfstedentocht gaat wandelen, een 207 kilometer lange tocht. Kom het beleven in Friesland bij Tusken de Marren!