Tusken de Marren
Vakantiepark aan het water

Medewerker Techniek & Toezicht

 

Medewerker Techniek & Toezicht

Wil jij werken in een omgeving waar mensen genieten van hun vrije tijd? Houd jij van afwisselend werk en het buiten leven en ben jij ook nog eens een klantvriendelijke duizendpoot?

Voor ons prachtige recreatiepark Tusken de Marren zoeken wij een Eerste Medewerker Techniek, Onderhoud & Toezicht die met enthousiasme het beheer van het recreatiepark verzorgt.

Je komt te werken in een klein en gezellig team waarin dynamiek en samenwerken centraal staat. Jij bent van nature handig en technisch aangelegd. Omdat je veel in contact zult zijn met collega’s en met de recreanten beschik je over goede sociale contactuele vaardigheden en uiteraard ben jij service- en gastgericht. In jouw rol draag je dan ook sterk bij aan de beleving van de recreanten welke hun vakantie doorbrengen op het recreatiepark. Daarnaast pas je helemaal bij ons als je een positieve-, flexibele- en commerciële instelling hebt en dat ook uitdraagt. Denk jij net als ons in oplossingen? Dan hopen we dat jij onze nieuwe collega wordt!

Naast het dagelijkse beheer waarin jij een grote rol speelt om tijdig zaken te signaleren en op te lossen zijn dit onder andere jouw taken:

 • Verhelpen van technische storingen;
 • Uitvoeren van technische- en onderhoudswerkzaamheden aan en in de vakantiewoningen van het recreatiepark, toezicht houden op het terrein, onderhouden van 3 speelgelegenheden, schoonhouden en overige opstallen. 
 • Het netjes houden van het vakantiepark: prullenbakken legen, lampen van de lantaarnpalen vervangen, naar weersomstandigheden woningen controleren na storm, bij vorst de kranen afsluiten en zout strooien op het park.
 • Geconstateerde gebreken melden en verhelpen bij onveilige situaties.
 • Beheren van het waternetwerk op ons park volgens de geldende richtlijnen en daarbij het logboek bijhouden.
 • Het verhelpen van signaalstoringen aan de TV en storingen aan de jacuzzi’s.
 • Toezicht houden op het park. Zowel binnen als buiten receptie openingstijden.

Wat wij zoeken in een collega:

 • Minimale afgeronde lts-opleiding bij voorkeur richting GEW ALO (gas, water, licht) of elektro en-/of ervaring hierin.
 • Nederlandse schrijf- en spreekvaardigheid. Duits en/of Engelse spreekvaardigheid is een pré.
 • Enige relevante werkervaring en affiniteit met de recreatie- en toerismebranche.
 • Woonachtig binnen circa. 10 km van ons recreatiepark Tusken de Marren.

Om deze functie goed te kunnen vervullen:

 • Kun jij zowel zelfstandig als goed in teamverband werken.
 • Bezit jij rijbewijs B, bij voorkeur B-E.
 • Ben jij fit: je werkt veelal buiten, veel lopen, staan, bukken, tillen etc.

Wat wij jouw aanbieden

Recreatiepark Tusken de Marren is een recreatiepark met 93 eenheden en heeft ambitie dit in de nabije toekomst uit te breiden. Wij zijn een gezellig dynamisch team en wij bieden een mooie en prettige werkomgeving. Je krijgt bedrijfskleding en een werktelefoon. Uiteraard een reiskostenvergoeding en een goed en passend salaris conform de branche. De werkzaamheden vragen om een inzet van circa 24-32 uur per week. Je uren worden flexibel naar periode en seizoen ingeroosterd. De uitbreiding van het aantal uren per week en seizoen is bespreekbaar.

De werkinstructies worden gegeven via de receptie, al dan niet via een appsysteem op jouw mobiele telefoon. Wij werken volgens een rooster op wisselende tijden, waarbij maandag en vrijdag de vaste dagen zijn dat jij beschikbaar bent. Het draaien van oproepdiensten (als achterwacht bij calamiteiten en storingen) tijdens weekenden, avonden en feestdagen behoort ook tot jouw verantwoordelijkheid en dat vindt plaats volgens een vooraf afgestemd rooster.

Aanvang: bij voorkeur per direct. De inwerkperiode en de startdatum volgen in overleg. 

Voor vragen ben je welkom en zo ook om het mooie Tusken de Marren recreatiepark eens te komen bekijken. Je mag je melden aan de receptie bij Sophia Eringa, parkmanager (Ma., do., vr. en za. 09.00-17.00 uur).  Jouw enthousiaste motivatie met een korte introductie van jezelf en daarbij jouw C.V. kun je per e-mail sturen naar: info@tuskendemarren.nl je ontvangt snel een reactie met eventueel een uitnodiging tot een kennismakingsgesprek. 

Word jij onze nieuwe collega?