Recreatiepark Tusken de Marren

Allround medewerker technische dienst

Allround medewerker technische dienst (12-20 uur)

Wil jij werken in een omgeving waar mensen genieten van hun vrije tijd? Houd jij van afwisselend werk en het buiten leven en ben jij ook nog eens een klantvriendelijke duizendpoot?

Voor ons prachtige recreatiepark Tusken de Marren zoeken wij een allround medewerker technische dienst die met enthousiasme het onderhoud van het recreatiepark verzorgt.

Je komt te werken in een klein en gezellig team waarin dynamiek en samenwerken centraal staat. Jij bent van nature handig en technisch aangelegd. Omdat je veel in contact zult zijn met collega’s en met de recreanten beschik je over goede sociale contactuele vaardigheden en uiteraard ben jij service- en gastgericht. In jouw rol draag je dan ook sterk bij aan de beleving van de recreanten welke hun vakantie doorbrengen op het recreatiepark. Daarnaast pas je helemaal bij ons als je een positieve-, flexibele- en commerciële instelling hebt en dat ook uitdraagt. Denk jij net als ons in oplossingen? Dan hopen we dat jij onze nieuwe collega wordt!

De functie:

 • Verhelpen van technische storingen;
 • Uitvoeren van technische- en onderhoudswerkzaamheden aan en in de vakantiewoningen van het recreatiepark; 
 • Geconstateerde gebreken melden en verhelpen bij onveilige situaties;
 • Het verhelpen van signaalstoringen aan de TV en storingen aan de jacuzzi’s.

Wat wij zoeken in een collega:

 • Twee rechterhanden;
 • Nederlandse schrijf- en spreekvaardigheid. Duits en/of Engelse spreekvaardigheid is een pré;
 • Enige relevante werkervaring, handig aangelegd en affiniteit met de recreatie- en toerismebranche;
 • Woonachtig binnen circa. 10 km van ons recreatiepark Tusken de Marren.

Om deze functie goed te kunnen vervullen:

 • Kun jij zowel zelfstandig als goed in teamverband werken;
 • Bezit jij rijbewijs B, bij voorkeur B-E;
 • Ben jij fit: je werkt veelal buiten, veel lopen, staan, bukken, tillen etc.

Wat wij jouw aanbieden

Recreatiepark Tusken de Marren is een recreatiepark met 96 eenheden en heeft ambitie dit in de nabije toekomst uit te breiden. Wij zijn een gezellig dynamisch team en wij bieden een mooie en prettige werkomgeving. Je krijgt bedrijfskleding en een werktelefoon. Uiteraard een reiskostenvergoeding en een goed en passend salaris conform de branche. De werkzaamheden vragen om een inzet van circa 12-20 uur per week. Je werkdagen zijn maandag t/m vrijdag. Je werkt variërend circa 3-5 uren per dag in overleg. Voor spoedzaken ben je in de avonduren en weekenden bereikbaar (altijd in overleg). Uitbreiding van het aantal uren per week en seizoen is bespreekbaar.

Aanvang: bij voorkeur per direct.

Voor vragen ben je welkom en zo ook om het mooie Tusken de Marren recreatiepark eens te komen bekijken. Je bent altijd welkom tijdens openingstijden van de receptie. Jouw enthousiaste motivatie met een korte introductie van jezelf en daarbij jouw CV kun je per e-mail sturen naar: 

👉🏼 info@tuskendemarren.nl

Je ontvangt snel een reactie met eventueel een uitnodiging tot een kennismakingsgesprek. 

Word jij onze nieuwe collega?