Recreatiepark Tusken de Marren
Vakantiepark Terherne

Vakantiepark Terherne

 
  • Vakantiepark op 5 km van Terherne
  • Gelegen aan het Sneekermeer
  • Vele watersportmogelijkheden

Vakantiepark nabij Terherne

Ultiem genieten op een vakantiepark bij Terherne? Ons recreatiepark Tusken de Marren ligt op korte afstand van het dorp Terherne. Het dorp, bekend van de populaire kinderboeken ‘De Kameleon’ en de vele mogelijkheden op het gebied van watersport, is geschikt voor jong en oud. Vanaf het vakantiepark is Terherne binnen 5 minuten te bereiken en biedt het veel mogelijkheden. Een bezoek aan het dorp Terherne maakt het de ideale gelegenheid om dit samen te laten gaan met een verblijf op ons vakantiepark in Friesland. Bij recreatiepark Tusken de Marren beleeft u een onvergetelijke vakantie aan het water. 

 
 

Vakantiehuis nabij Terherne

Huurt u een huisje nabij Terherne bij Tusken de Marren? Dan verblijft u in een comfortabel en luxe vakantiehuis aan het water. Een aantal van onze vakantiehuizen beschikt over een privé aanlegsteiger. Hier kunt u uw eigen bootje aanleggen, of huur een sloep of motorboot om aan te leggen. Onze vakantiehuizen zijn geschikt voor 2 tot 14 personen, perfect voor een gezellige vakantie met uw partner, gezin of vrienden. De vakantiehuizen zijn voorzien van een compleet ingerichte keuken, mooie woonkamer en luxe badkamer. Heeft u zin in een extra luxe verblijf in een bungalow nabij TerherneBoek dan een luxe vakantiehuis met wellness! U verblijft dan in een vakantiehuis met sauna én jacuzzi. Heerlijk om even bij te komen en te ontspannen. Alle vakantiehuizen beschikken over gratis WiFi. Wanneer komt u overnachten in ons vakantiehuis bij Terherne

 
 

Omgeving van uw vakantiehuis bij Terherne

Terherne ligt aan het prachtige Sneekermeer. Het meer leent zich graag uit voor kleine en grote schepen. Wellicht kent u de Sneekweek wel, een week lang wedstrijden tussen kleine en grote schepen. Watersportliefhebbers halen hier hun hart op. Om en op het meer zijn watersportfaciliteiten aanwezig, zoals een speedbootbaan en enkele jachthavens. Er zijn ligplaatsen voor boten aanwezig bij de jachthaven wat mogelijkheden biedt voor een boottocht op het meer.

Vanaf uw bungalow bij Terherne vaart u zo met uw boot naar het dorp. Proef hier de lokale keuken of meer aan in de haven van Terherne. In het dorp zelf is van alles te doen, zo is er bijvoorbeeld het Kameleondorp. Jong én oud kunnen een hele dag klimmen, klauteren en met de kameleon een rondvaart maken. Vanaf ons vakantiepark nabij Terherne is het ideaal om met de fiets de omgeving te verkennen. Vanuit uw vakantiehuis aan het water kunt u optimaal gebruik maken van de parkfaciliteiten. 

Parkfaciliteiten bij vakantiepark Terherne: 

✅ Speeltuin met klimtoren én glijbaan

✅ Vismogelijkheden vanaf de openbare steiger

✅ Barbecue te huur

✅ Bootverhuur voor sloepen en motorbootjes

✅ Animatie in het hoogseizoen 

✅ Gratis WiFi

 
 
 
8,6

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,6.