Recreatiepark Tusken de Marren
Vakantiehuis kopen en verhuren Friesland

Vakantiehuis kopen en verhuren Friesland

 
  • Tweede huis in Friesland
  • Unieke ligging aan het water

Vakantiehuis kopen en verhuren in Friesland

Ziet u de voordelen van het investeren in een vakantiewoning en wilt u zelf een vakantiehuis kopen en verhuren? In Friesland biedt Recreatiepark Tusken de Marren een investeringskans met een gegarandeerd rendement. Op het vakantiepark in Akkrum, in het hart van de Friese Meren, worden diverse eigentijdse, duurzame en onder architectuur gebouwde vakantiehuizen gerealiseerd. De recreatiewoningen zijn uniek doordat de meeste woningen aan open vaarwater liggen inclusief aanlegsteiger voor uw boot.

Als u een recreatiewoning aan het water wilt kopen en verhuren, realiseert u dubbel rendement. Enerzijds op vakantieplezier wanneer u zelf gebruik maakt van uw tweede woning, en anderzijds verdient u een rendement op de inkomsten wanneer u ervoor kiest het vakantiehuis te verhuren. Beleggen in een recreatiewoning in Friesland op ons vakantiepark is, zeker wanneer u dat vergelijkt met de huidige rente op uw spaarrekening, bijzonder interessant. 

 
 

Tweede huis kopen voor verhuur

Een tweede huis kopen voor verhuur op Recreatiepark Tusken de Marren,  een investering waar u verder geen omkijken naar heeft. Als u namelijk een vakantiehuis in Akkrum koopt voor volledig verhuur of deels voor eigen gebruik, kan de verhuur, het beheer, het onderhoud en de exploitatie geheel door een professioneel verhuurteam worden verzorgd. U ontvangt iedere maand de opbrengsten op uw rekening, daar hoeft u niets voor te doen. Nog een bijkomend voordeel: de belasting op uw aankoop is terug te vorderen bij de Belastingdienst.  

Recreatiepark Tusken de Marren is een ideale bestemming voor een ontspannen vakantie. Het vakantiepark in Friesland is speels opgezet met verspringende kavels waarop moderne recreatiewoningen worden gerealiseerd. Bijna alle woningen beschikken over een eigen aanlegsteiger aan een verbindingswater tussen het Sneekermeer en het Pikmeer. U kunt hier uw eigen boot aanleggen of gewoon ontspannen aan het water. Daarnaast beschikt het park ook over diverse voorzieningen, zoals Wifi, animatie, speeltoestellen en een wasserette. Dankzij de centrale ligging van Akkrum, op loopafstand van het park, is Tusken de Marren een ideale uitvalsbasis om Friesland verder te ontdekken - over land of over water. 

Overweegt u een vakantiehuis te kopen en te verhuren in Friesland? Wij adviseren u graag over de aankoop en eventuele verhuur van uw tweede huis. 

 
 

✔︎ Gegarandeerd hoog rendement

✔︎ Recreatiewoning met eigen grond

✔︎ Bijna elke vakantiewoning beschikt over een aanlegsteiger

Contactformulier

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.