Recreatiepark Tusken de Marren
Recreatiewoning eigen grond te koop

Recreatiewoning met eigen grond kopen

 
  • Recreatiewoning op eigen grond
  • Centrale ligging in Friesland
  • Voor eigen gebruik en verhuur

Recreatiewoning met eigen grond kopen

Bent u op zoek naar een tweede woning, voor eigen gebruik of als investering omdat u het vakantiehuis wilt verhuren? Tusken de Marren, een recreatiepark in Akkrum, Friesland, biedt u een recreatiewoning op eigen grond aan. Op het park zijn verschillende, duurzame en onder architectuur ontworpen recreatiewoningen gerealiseerd. Wat de vakantiehuizen en het park uniek maakt, is dat bijna elke woning direct aan open vaarwater ligt en een eigen aanlegsteiger heeft. 

Als u een recreatiewoning wilt kopen aan het water en in een mooie omgeving, dan is Akkrum, het hart van de Friese Meren, de perfecte locatie. Recreatiepark Tusken de Marren biedt vakantiewoningen te koop aan op eigen grond. De parkfaciliteiten, de prachtige ligging en de vele uitvalswegen maken Tusken de Marren een perfecte thuisbasis om de provincie verder te ontdekken. 

 
 

Vakantiehuis kopen Friesland

Wilt u een vakantiehuis kopen in Friesland, voor eigen gebruik, gedeeltelijke verhuur of volledige verhuur? Dan biedt Recreatiepark Tusken de Marren u een fantastische kans. De speelse verkaveling en de centrale ligging ten opzichte van de Friese meren maakt het park extra bijzonder. U zult dus ongetwijfeld genieten van uw tweede huis aan het water en u kunt daarbij ook rendement behalen op uw investering als u uw vakantiewoning verhuurt. 

Het verhuren van uw vakantiehuis in Friesland biedt u tal van voordelen. Enerzijds staat het u vrij zelf gebruik te maken van uw tweede huis, en anderzijds verdient u een aantrekkelijk rendement wanneer u het vakantiehuis verhuurt op de momenten dat u er geen gebruik van maakt. Tusken de Marren kan u volledig ontzorgen wat betreft de verhuur, het onderhoud en de betalingen. Zo kunt u van uw rendement genieten zonder inspanningen. 

Wilt u een recreatiewoning op eigen grond kopen, en overweegt u een vakantiehuis te kopen in Friesland? Wij adviseren u graag over de aankoop en eventuele verhuur van uw vakantiehuis op Recreatiepark Tusken de Marren.

 

Contactformulier

Beveiligd door reCaptcha, privacybeleid en servicevoorwaarden zijn van toepassing.