+31 (0) 85 888 0520info@tuskendemarren.nl 
Zoek & BoekVakantieparkVakantiehuizenFaciliteitenLast-minuteContactOver ons Mijn ReserveringPlattegrondVerhuurVerkoop

Vakantiehuis kopen in Friesland

  1. Vakantiehuis kopen
 
  1. Eigen vakantiewoning kopen
  2. Aan het water
  3. Voor 2-14 personen
  4. Centrale ligging in Friesland

Vakantiewoning kopen

Eigentijdse recreatiewoningen onder hoogwaardige architectuur

Een vakantiewoning kopen. Misschien heeft u er al eens over nagedacht. Een eigen vakantiewoning aan het water, het liefst op een centrale plek. Bent u echter op zoek naar uw eigen recreatiewoning in Friesland? Dan ben u bij ons aan het goede adres. De meeste woningen op Recreatiepark Tusken de Marren in Akkrum liggen namelijk aan het water en hebben een eigen aanlegsteiger.

Akkrum heeft een centrale ligging tussen de Friese meren en is daarom de ideale locatie om Friesland te ontdekken. Vakantiepark Tusken de Marren maakt onderdeel uit van Recreatiezone Akkrum rondom het water van de Meinesleat. Het ligt bovendien in het hartje van de Friese meren. Naar het zuiden vaart u met uw boot naar het Sneekermeer en als u naar het noorden vaart komt u op het Pikmeer.

 

Wilt u een vakantiewoning kopen?

Bij Tusken de Marren is een vakantiewoning te koop vanaf € 124.000,- v.o.n.. Het plan bestaat uit 91 eigentijdse recreatiewoningen die door een vakkundige architect zijn ontworpen. U schrijft bovendien, in samenwerking met de architect, het verhaal van uw eigen woning. Onze woningen onderscheiden zich op het gebied van keuze, duurzaamheid, ruimte – maar vooral de ligging van bijna alle vakantiewoningen aan het water

Ook de financiering van uw vakantiewoning hoeft geen probleem te zijn. Steeds meer financiers zijn namelijk bereid een hypotheek te verstrekken op recreatiewoningen.

Eigen vakantiewoning verhuren

Wilt u genieten van uw vakantiewoning, maar hier ook aan verdienen? Bij Tusken de Marren kunt u uw eigen recreatiwoning kopen en verhuren op de momenten dat u niet op vakantie bent. Dit kost u geen extra moeite. De verhuur is namelijk ondergebracht bij TDM Beheer en de verhuur van vakantiewoningen verloopt gunstig. Wij ondersteunen u daarom graag bij het verhuren van uw vakantiewoning.

 

✔︎ Recreatiewoning met eigen grond

Direct contact?