+31 (0) 85 888 0520info@tuskendemarren.nl 
Zoek & BoekVakantieparkVakantiehuizenFaciliteitenLast-minuteContactOver ons Mijn ReserveringPlattegrondVerhuurVerkoop

Bungalowpark Friesland

  1. Bungalowpark Friesland
 
  1. Bungalowpark in Friesland
  2. Luxe vakantiehuizen aan het water
  3. Eigen aanlegsteiger

Bungalowpark Friesland

Zoekt u een bungalowpark in Friesland waar u van de rust, de ruimte en de natuur kunt genieten? Dan is Recreatiepark Tusken de Marren uw ideale bestemming. De onder architectuur gebouwde vakantiewoningen op ons bungalowpark in Akkrum, het hart van de Friese Meren, bieden u alle luxe en comfort die u zich maar kunt wensen. Wat ons bungalowpark in Friesland uniek maakt is dat bijna alle vakantiehuizen direct aan open vaarwater gelegen zijn én over een eigen aanlegsteiger beschikken. Ontdek Friesland vanaf het water! 

Recreatiepark Tusken de Marren is perfect gelegen voor natuurliefhebbers, rustzoekers, cultuurliefhebbers en watersporters. Het park ligt ‘tussen de meren’, in de natuur en op slechts korte afstand van grote steden zoals Sneek, Harlingen, Bolsward en Franeker. De bungalows aan het water, voor 4, 6 of 8 personen, zijn smaakvol en stijlvol ingericht zodat u zich meteen thuis voelt. De waterwoningen beschikken over alle moderne gemakken zoals heerlijke boxspringbedden, een luxe keuken, een sfeervolle woonkamer en een mooie badkamer. Als u in een mooie recreatiewoning op een vakantiepark in Friesland wilt verblijven, bent u bij ons dus aan het juiste adres. Wist u dat ons vakantiepark vlak bij Thialf gelegen is? Combineer een spannende schaatswedstrijd in Thialf met een comfortabele overnachting op ons park.

 
 

Bungalow huren in Friesland

Wilt u een bungalow huren in Friesland, aan het water met een privé steiger en een boot? De Friese Meren bevaren met een hapje en drankje aan boord en bij terugkomst aanleggen bij uw eigen luxe waterwoning? Recreatiepark Tusken de Marren is een prachtig bungalowpark waar nagenoeg álle grote en kleine huisjes direct aan het water liggen. Dat niet alleen, u kunt als gast van ons park natuurlijk ook gebruikmaken van de parkfaciliteiten, waaronder gratis Wifi, animatie, een speeltuin, vismogelijkheden en bootverhuur. 

Er is niets leuker dan Friesland verkennen vanaf het water. Daarom is een vakantiehuisje aan het water met een steiger voor een boot ideaal. Zo kunt u direct wegvaren vanaf het park naar het Pikmeer in het noorden of het Sneekermeer in het zuiden. U kunt natuurlijk uw eigen boot of sloep aanleggen bij de bungalow, of u kunt een boot huren op het park. Staat u liever met beide voeten op het droge? In de natuurrijke omgeving liggen tal van wandel- en fietsroutes die u langs de mooiste plekken brengen.