Recreatiepark Tusken de Marren
Midweek Friesland

Midweek in Friesland

  • Korte vakantie in Friesland
  • Rust, ruimte & water
  • Vakantiehuisjes voor 2 tot 14 personen

Genieten van een midweek in Friesland

Wilt u er even tussenuit en bent u op zoek naar veel rust en ruimte? Dan is een midweek in Friesland ideaal. En als bonus verblijft u ook nog in een zeer waterrijke omgeving! Het grote voordeel van een midweek verblijven in Friesland? U ontwijkt de weekenddrukte en geniet maximaal van de aangename rust en het schitterende landschap. Ons vakantiepark in Friesland ligt direct aan het water, net zoals de meeste vakantiehuisjes. Deze vakantiehuisjes zijn te boeken voor 2 tot maximaal 14 personen. Een midweek in Friesland met wat extra luxe? Boek dan een vakantiehuisje met sauna of jacuzzi. Even helemaal ontspannen!

Zoek & boek een midweek in Friesland ⬇️

Midweek in een bungalow in Friesland

Boekt u een bungalow voor een midweek in Friesland dan verblijft u in alle comfort. Of het nu een vakantiehuisje voor 2 personen is of voor een grote groep, u bent van alle gemakken voorzien. Extra fijn: de vakantiehuisjes die aan het water liggen (het overgrote deel) beschikken allen over een eigen aanlegsteiger. Perfect voor booteigenaren, maar ook voor visliefhebbers! Binnen beschikt u over comfortabele voorzieningen voor een fijne midweek in Friesland. Een compleet ingerichte keuken, eet- en zithoek, moderne badkamer en comfortabele bedden.

Tusken de Marren:

  • Unieke locatie in Friesland
  • Ligging aan de 'Meinesleat'
  • Kleinschalig & veel ruimte
  • Ideaal voor water(sport)liefhebbers

Een midweek in Friesland; wat te doen?

Een midweek in Friesland biedt veel mogelijkheden. Zoveel mogelijkheden, dat u misschien nog wel tijd tekort komt. Schijnt het zonnetje tijdens uw verblijf? Tijd om naar buiten te gaan! Ga het water op of verken de omgeving met de fiets of te voet. Zo ligt Akkrum op loopafstand en kunt u met de fiets richting Sneek of Grou gaan. Op het water vaart u richting het Sneekermeer in het zuiden of het Pikmeer in het noorden. Watersportliefhebber? Ga naast varen ook eens kiten, zeilen, surfen of suppen. Ook met kids is een midweek in Friesland heel geschikt. Bezoek Attractiepark Duinen Zathe of dwaal door Doolhofpark Bakkeveen. Jong én oud beleeft een te gekke tijd bij ons in Friesland!

Ligging Tusken de Marren