Tusken de Marren
Vakantiehuisje aan viswater

Vakantiehuisje aan viswater

  • Vakantiepark in Friesland
  • Luxe vakantiehuisjes aan viswater
  • Privé aanlegsteiger

Vakantiehuisje aan viswater in Nederland

Voor de liefhebber van de vissport is het een must; een vakantiehuisje aan viswater. En een huisje met een vissteiger zou zelfs helemaal perfect zijn. Wilt u ook tijdens de vakantie uw hobby uitoefenen, dan bent u van harte welkom op Recreatiepark Tusken de Marren. Op ons vakantiepark in Akkrum, in het hart van de Friese Meren, liggen bijna alle vakantiehuisjes direct aan open water én ze beschikken bijna allemaal over een eigen aanlegsteiger. Wel zo fijn wanneer u een vakantiehuisje aan viswater boekt. Vanuit hier gooit u gemakkelijk een hengel uit. Met wie komt u een vakantiehuis aan viswater huren?

Vind uw ideale vakantiehuisje aan viswater 

Overnachten op ons vakantiepark aan viswater

Op ons vakantiepark aan viswater heeft u de keuze uit chalets aan het water voor 4, 6, 8 en 14 personen. Ideaal voor een vakantie met uw partner, vrienden of gezin. Bijna elke woning ligt aan het water en is voorzien van een aanlegsteiger voor een sloep of zeilboot. Heeft u geen eigen boot? Dan kunt u op ons vakantiepark aan viswater een boot huren. De vakantiehuisjes zijn onder architectuur gebouwd, sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Het zal u werkelijk aan niets ontbreken tijdens uw verblijf in een vakantiehuisje aan viswater.

Uw verblijf in het kort

  • Huisjes aan viswater voor max. 8 personen
  • Privé aanlegsteiger
  • Compleet ingericht in alle luxe
  • Ideaal voor een vis- en vaarvakantie

Vissen en meer vanaf ons vakantiepark

Uw huisje aan viswater is een leuke plek om een hengel uit te gooien, maar er zijn nog veel meer visstekken te vinden in de Friese Meren. Trek eropuit met uw boot en vaar eens naar het Pikmeer, het Sneekermeer of ontdek welke vissen u kunt vangen in de vele kanaaltjes. In het Sneekermeer zijn er bijvoorbeeld goede mogelijkheden om een snoekbaars te vangen. Ook zijn er Kolbleien, Blankvoorn en Winde te vinden in de wateren rondom ons vakantiepark aan viswater. 

Uiteraard kunt u meer dan alleen vissen tijdens uw vakantie. Zo liggen Sneek (11 km), Heerenveen (13 km) en Leeuwarden (20 km) op korte afstand van Tusken de Marren. En het pittoreske dorpje Akkrum ligt op loopafstand van ons vakantiepark aan viswater. Ontdek de omgeving per fiets of te voet en bewonder de prachtige natuur. Liever een activiteit op het water ondernemen? Beoefen dan een watersport, zoals zeilen, kayakken en suppen. Komt u binnenkort bij ons uw hengel uitgooien?

Veelgestelde vragen over een vakantiehuis aan viswater

📌 Waar boek ik een leuk vakantiehuisje aan viswater?

Hiervoor bent u bij Tusken de Marren in Akkrum op de juiste plek! Bij ons kunt u diverse huisjes aan viswater huren met eigen aanlegsteiger, geschikt voor maximaal 8 personen. Perfect voor het uitoefenen van uw hobby!

📅 Op welk vakantiepark aan viswater kan ik last minute boeken?

Bij Tusken de Marren kunt u last minute een vakantiehuis aan viswater boeken. Afhankelijk van wanneer u boekt, ontvangt u tot 20% korting op uw verblijf. Hoe dichter bij uw aankomstdatum u boekt, hoe hoger de korting op ons vakantiepark aan viswater.