Recreatiepark Tusken de Marren
Vakantiehuis met Pasen

Één ei is geen ei, het is Pasen

 • Luxe woningen aan het water
 • Met privé aanlegsteiger
 • Animatieprogramma op paaszondag
 

Vier een lang paasweekend aan het water 

Heeft u zin om ertussenuit te gaan tijdens de paasdagen? Recreatiepark Tusken de Marren biedt luxe woningen waar u optimaal kunt genieten van een heerlijke paasvakantie. Onze vakantiewoningen zijn van alle gemakken voorzien en een deel van de woningen hebben een prachtige ligging aan de Friese meren. Ons vakantiepark in Friesland biedt chalets en bungalows voor 2 tot 14 personen. Wilt u extra comfortabel verblijven tijdens uw paasweekend weg in Friesland? Boek dan een huisje met sauna of jacuzzi

 

Boek uw weekend weg met Pasen ⤵︎

 

Uw overnachting tijdens Pasen

De vakantiehuizen zijn bijna allemaal gelegen aan het water en zijn voorzien van tv, combimagnetron, vaatwasser en koffiezetapparaat. Daarnaast beschikken de woningen die aan het water liggen over een eigen aanlegsteiger. Ook kunt u bij Tusken de Marren kiezen uit luxe opties zoals een sauna, sunshower of buitenspa. In sommige woningen is ook uw huisdier van harte welkom! Wij begrijpen dat uw trouwer viervoeter onderdeel is van de familie en dus gewoon mee moet! Tip van ons; boek een huisje met een omheinde tuin zodat uw hond heerlijk kan spelen in de tuin. De accommodaties van recreatiepark Tusken de Marren hebben alles in huis voor dé perfecte paasvakantie aan de Friese meren!

 
  Buitenspa en sauna mogelijk
  Eigen aanlegsteiger
  Omheinde tuin
  Oplaadpunt elektrische auto
 
 

Er is hier van alles te beleven

Tijdens uw verblijf op ons vakantiepark in Akkrum hoeft u zich geen moment te vervelen! Ook buiten het park valt er genoeg te beleven. De Friese Meren zijn een prachtig gebied waar u kennis kunt maken met verschillende watersportactiviteiten zoals zeilen, varen en surfen. Het park is gelegen aan de Meineslaet dat de verbinding tussen het Sneekermeer en het Pikmeer vormt. De omgeving leent zich ook uitstekend voor fiets- en wandeltochten welke u langs prachtige steden als Sneek, Harlingen, Bolsward en Franeker leiden. Een verblijf op Tusken de Marren is de ideale uitvalsbasis om Friesland te ontdekken tijdens uw paasvakantie.