Recreatiepark Tusken de Marren
50-plus vakantie Friesland

Vakantie voor 50-plussers

 • Vakantiepark in Akkrum
 • Veel rust, ruimte en privacy
 • Gelegen tussen de Friese Meren

Tusken de Marren: zeer geschikt voor 50-plussers

Voor uw vakantie in Nederland is Tusken de Marren een ideale keuze. Ons vakantiepark is geschikt voor ouderen waar u in alle vrijheid, rust en ruimte kunt genieten aan de Friese Meren. Bij ons kunt u verblijven in een luxe vakantiehuis met uw geliefden, ook mogelijk met een directe ligging aan het water. U beschikt dan over een privé aanlegsteiger. Vanaf hier stapt u zo in uw eigen of gehuurde sloep of gooit u uw vishengel uit. Heerlijk toch? Dat is nog eens optimaal genieten van uw vakantie in Nederland!

Vakantie voor ouderen in Friesland

Tijdens uw senioren vakantie bent u voorzien van alle gemakken. Zo zijn onze vakantiehuizen geschikt voor maximaal 14 personen en kunt u kiezen voor wellness- en mindervalide faciliteiten. Ook heeft u de mogelijkheid om een vakantiehuis met eigen aanlegsteiger te boeken. Dat laatste is ideaal voor een vis- of vaarvakantie. Met een sfeervolle living, volledig ingerichte keuken, comfortabele bedden, moderne badkamer en een tuin met meubilair ontbreekt het u werkelijk aan niets!

  Directe ligging aan het water

  Bij Tusken de Marren hebben we ook een aantal vakantiehuizen welke direct aan het water liggen. Vanuit uw woonkamer stapt zo u in de achtertuin welke is voorzien van een eigen aanlegsteiger, heerlijk toch!

  Wellness faciliteiten mogelijk

  Voor extra luxe en ontspanning kunt u bij ons een vakantiehuis boeken met een sauna, sunshower en/of buitenspa. Heerlijk bubbelen en uw spieren ontspannen onder het genot van een drankje. Dat is nog eens genieten.

  Ideaal om te vissen en varen

  Een vakantie aan het water is de ideale locatie om uw (nieuwe of favoriete) hobby uit te oefenen. Voel de vrijheid op het water van de Friese Meren tijdens een heerlijke boottocht of gooi uw hengel uit vanaf de steiger of de boot.

Ontspannen op het water én op het land

Genieten van een vakantie als 50-plusser is niet alleen mogelijk óp het water, maar ook op het land. Zo kunt u vanaf ons vakantiepark diverse musea bezoeken, zoals het Fries Scheepvaart Museum in Sneek of het Natuurmusuem Fryslân in Leeuwarden. En bent u een echte natuurliefhebber? Ontdek Nationaal Park de Alde Feanen van 4.000 ha of Natuurgebied de Deelen met water, riet, moerasbosjes en graslanden. In de omgeving zijn diverse wandel- en fietsroutes die u kunt volgen, zoals wandelroute de Alde Feanen (16 km) en fietsrondje de Deelen (26,6 km). Tusken de Marren is hét vakantiepark geschikt voor ouderen. Wij verwelkomen u graag!

Een greep uit onze faciliteiten

 • Bootverhuur
 • Ligplaatsen voor uw boot
 • Barbecue of gourmetstel te huur
 • Ontbijt aan huis
 • Borrelbox aan huis

Wat gasten ons eerder vroegen

Zijn er ook privé wellness faciliteiten?

Bij Tusken de Marren kunt u ook een wellness vakantiehuis boeken. U bent dan voorzien van onder andere een privé sauna, sunshower en/of buitenspa. Dat is heerlijk relaxen!

Wat zijn leuke activiteiten om te doen?

Voor de fanatiekelen is een fietstocht door de Friese natuur een echte aanrader. Wat dacht u van een fietsrondje de Deelen (26,6 km), Pontjesroute de 8 van Grou (33,1 km), Pontjesroute de 4 van Joure (50 km) of Rondje Sneekermeer (65 km). Wilt u liever wandelen? Volg wandelroute Oranjewoud (9,1 km) of wandelroute de Alde Feanen (16 km).