Recreatiepark Tusken de Marren
Karpervissen Friesland

Karpervissen in Friesland

 
  • Vakantiepark in Friesland
  • Vakantiehuizen aan het water
  • Privé vissteiger

Karpervissen in Friesland vanaf de steiger

Wilt u een weekend karpervissen in Nederland vanuit een vakantiewoning? Bij Tusken de Marren, een vakantiepark in Akkrum, boekt u een vakantiehuis inclusief vissteiger. Het park is gelegen aan de Meinesleat wat de verbinding vormt tussen het Sneekermeer en het Pikmeer. Bijna alle vakantiehuizen liggen aan het water en zijn voorzien van een eigen vissteiger, die ook dient als aanlegsteiger voor een bootje. Tusken de Marren is het perfecte vakantieadres als u wilt karpervissen in Friesland. Maak kennis met ons vakantiepark; huur een boot of een sloep en vaar over de Friese wateren, een leuke manier om zowel Friesland als Tusken de Marren te ontdekken. U kunt uw sloep of boot aanleggen bij uw vakantiehuis.

Vind uw ideale vakantiehuis voor karpervissen in Friesland ⤵️

 
 

Karpervissen in Nederland vanuit een vakantiehuis

Niet maar één dag maar een heel weekend karpervissen in Nederland? Dan hebben we de ideale accommodatie voor u. Om optimaal te genieten van karpervissen in Friesland boekt u natuurlijk een huisje direct aan het water. Behalve een vissteiger beschikken onze vakantiehuizen over nog veel meer gemakken. Geniet van de stijlvolle inrichting, de grote woonkamer, luxe keuken, comfortabele bedden en de ruime badkamer. Zo wordt karpervissen in Nederland vanuit een bungalow wel heel aangenaam. Met een gezelschap tot maximaal 14 personen kunt u een huisje boeken bij Tusken de Marren en sommige huisjes zijn ook huisdiervriendelijk. 

 

Ga het water op in Friesland

Tijdens een verblijf bij Tusken de Marren kunt u optimaal genieten van een visvakantie in Friesland. Gooi uw hengel uit vanaf uw privé steiger of huur een boot en geniet op het water. Niet alleen ziet u op deze manier meer van Friesland maar u kunt onderweg ook op verschillende plekken de boot stil leggen om te karpervissen in Friesland. Ook voor kinderen is er genoeg te beleven. Zij kunnen zich uitleven in de speeltuin met onder andere schommels, een trampoline en klimtoren met glijbaan. Een vakantie bij Tusken de Marren betekent genieten aan en op het water. Het is ideaal voor watersportliefhebbers, maar ook voor natuurliefhebbers.

Faciliteiten:

  • Vismogelijkheden
  • Bootverhuur
  • Gratis wifi
  • Ligplaatsen voor uw boot
  • Wasserette
  • Speeltuin