+31 (0) 85 888 0520info@tuskendemarren.nl 
Vakantiewoning gegarandeerd rendement
Vakantiewoning gegarandeerd rendement

Vakantiewoning met gegarandeerd rendement

  1. Vakantiewoning met gegarandeerd rendement
 
  1. Tweede woning aan het water
  2. Voor eigen gebruik of verhuur

Vakantiewoning met gegarandeerd rendement

Wilt u uw geld beleggen zonder dat u daarbij grote risico’s loopt? Dan is het investeren in een vakantiewoning met gegarandeerd rendement een zeer interessante optie. Enerzijds omdat u rendement behaalt op vakantieplezier van uw tweede woning, en anderzijds omdat u rendement ontvangt op de verhuur wanneer u zelf geen gebruik maakt. Recreatiepark Tusken de Marren in Akkrum, Friesland, biedt u de mogelijkheid te investeren in een vakantiewoning aan het water inclusief een aanlegsteiger voor uw boot. Uw grootste voordeel is dat Tusken de Marren, de verhuur, het beheer en de exploitatie u volledig uit handen kan nemen. Zo kunt u zorgeloos genieten van een uitstekend rendement op uw investering. 

Tusken de Marren biedt u de mogelijkheid om, onder voorwaarden, een recreatiewoning te kopen op het park met een netto rendementsgarantie. Het gegarandeerde rendement van uw vakantiewoning is gebaseerd op een termijn van 5 jaar en tegen 5%. Wij verwachten zelfs dat het rendement na deze 5 jaar door blijft stijgen gezien de ligging, de parkfaciliteiten en de toenemende naamsbekendheid van het park. Dat maakt investeren in een tweede huis bijzonder interessant, zeker wanneer u dit vergelijkt met de rente die u krijgt op uw spaarrekening.  

 

Tweede huis kopen als belegging

Een tweede huis kopen als belegging is een steeds populairder wordende manier om vermogen op te bouwen. Uw belegging in een recreatiewoning op Recreatiepark Tusken de Marren is bijzonder interessant dankzij de huurgarantie die wij aanbieden. Zo kunt u zorgeloos investeren in een vakantiewoning in Friesland in combinatie met een prima rendement. Nog een bijkomend voordeel: de belasting op uw aankoop is terug te vorderen bij de Belastingdienst. In onze rendementsprognose en de brochure vindt u alle informatie over het kopen en verhuren van een vakantiewoning. De prognose en het gegarandeerde rendement van 5% is gebaseerd op 5 jaar waarbij de gehele fase op de bestaande camping gereed is. 

Recreatiepark Tusken de Marren is een ideale bestemming voor een ontspannen vakantie. Het park is speels opgezet met verspringende kavels en de moderne woningen zijn onder architectuur ontworpen. Elk kavel heeft een eigen aanlegsteiger aan een verbindingswater tussen het Sneekermeer en het Pikmeer. Dankzij de centrale ligging van Akkrum, op loopafstand van het park, is Tusken de Marren een ideale uitvalsbasis om Friesland verder te ontdekken - over land of over water. 

Wil u een tweede huis kopen in Friesland als belegging, en spreekt een vakantiewoning met gegarandeerd rendement u aan? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. 

 

✔︎ Recreatiewoning met eigen grond

Contactformulier