Tusken de Marren
Vakantie in september

Vakantie september

  • Vakantiepark aan het water
  • Gelegen in Akkrum
  • Vele vismogelijkheden

Vakantie vieren in september aan de Friese Meren

In hartje Friesland viert u ook in september vakantie direct aan het water bij Tusken de Marren. Onze vakantiehuizen, geschikt voor 2 tot 14 personen, liggen nagenoeg allemaal direct aan het water én beschikken over een eigen aanlegsteiger. Dat maakt een vakantie aan én op het water wel heel aantrekkelijk. Bovendien geniet u tijdens een vakantie in september van meer rust ten opzichte van het hoogseizoen. Door onze ligging aan open vaarwater kunt u alle kanten op. In sommige vakantiehuizen zijn huisdieren welkom en voor extra luxe huurt u een vakantiehuis met sauna. Een vakantie in september in Friesland, zien we u dan?

Zoek en boek uw ideale vakantie in Friesland 

 
 

Huisje huren in september aan het water in Friesland

Vakantie vieren in september aan het water in Friesland bij Tusken de Marren betekent écht genieten! Het vakantiepark is gelegen in Akkrum, direct aan de 'Meine Sleat'. Bijna alle vakantiehuizen bevinden zich direct aan het water. De vakantiehuizen aan het water beschikken dan ook over een privé aanlegsteiger, waar u met uw eigen boot kunt aanleggen. Alle vakantiehuizen zijn compleet ingericht met een heerlijke zit- en eethoek, moderne badkamer, flatscreen TV en gratis wifi. Wilt u extra genieten? Dan huurt u een huisje in september mét wellness. In uw wellness huis geniet u van een privé sauna, sunshower, buitenspa en/of jacuzzi. Ultiem ontspannen!

 
 

Activiteiten tijdens uw vakantie in september bij Tusken de Marren

Tijdens uw vakantie in september in Friesland gaat u zich zeker niet vervelen. Tusken de Marren beschikt namelijk over verschillende faciliteiten voor jong en oud. Er zijn veel mogelijkheden om te vissen, bijvoorbeeld vanaf de openbare steiger of vanuit uw eigen woning of chalet. Daarnaast is het mogelijk om een bootje te huren, zodat u de omgeving kunt verkennen. Ons vakantiepark beschikt over een uitdagende speeltuin met diverse speeltoestellen. Ook kunt u een heerlijke borrelbox bestellen die u gezellig met uw partner, gezin of familie kunt opeten. De omgeving van ons vakantiepark is zeker het ontdekken waard. Prachtige dorpen en steden zoals Sneek en Terherne, gezellige winkelstraten en een mooie waterrijke omgeving. We zien u graag tijdens uw vakantie in september!

 
Boek uw vakantie in september in Friesland
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Voor u uitgelicht: