Recreatiepark Tusken de Marren
Vakantie in september

Vakantie in september

  • Vakantiepark aan het water
  • Gelegen in Akkrum
  • Vele vismogelijkheden

Genieten van de nazomer aan de Friese Meren

In hartje Friesland viert u ook in september vakantie direct aan het water bij Tusken de Marren. Onze vakantiehuizen, geschikt voor 2 tot 14 personen, liggen nagenoeg allemaal direct aan het water én beschikken over een eigen aanlegsteiger. Dat maakt een vakantie aan én op het water wel heel aantrekkelijk. Bovendien geniet u tijdens uw vakantie in de nazomer van veel rust ten opzichte van het hoogseizoen. Door onze ligging aan open vaarwater kunt u alle kanten op. In sommige vakantiehuizen zijn huisdieren welkom en voor extra luxe huurt u een vakantiehuis met sauna. Een vakantie in september in Friesland, zien we u dan?

Tip! 30 september Museumnacht Friesland 🔦

Zoek en boek uw ideale vakantie in Friesland 

 
 

Uw huisje aan het water van Friesland

Een vakantie in de nazomer bij Tusken de Marren betekent écht genieten! Het park is gelegen aan de Meinesleat wat de verbinding vormt tussen het Sneekermeer en het Pikmeer. De vakantiehuizen aan het water beschikken dan ook over een privé aanlegsteiger, waar u met uw eigen boot kunt aanleggen. Alle vakantiehuizen zijn compleet ingericht met een heerlijke zit- en eethoek, moderne badkamer, flatscreen TV en gratis wifi. Wilt u extra genieten? Dan huurt u een huisje mét wellness. In uw wellness huis geniet u van een privé sauna, sunshower, buitenspa en/of jacuzzi. Ultiem ontspannen!

In het kort:

  • Met eigen aanlegsteiger
  • Tussen het Sneekermeer en Pikmeer
  • Compleet ingericht
  • Met wellness opties
  • Met eigen tuin
 
 
 

Activiteiten tijdens uw vakantie

Tijdens uw vakantie in september in Friesland gaat u zich zeker niet vervelen. Tusken de Marren beschikt namelijk over verschillende faciliteiten voor jong en oud. Er zijn veel mogelijkheden om te vissen, bijvoorbeeld vanaf de openbare steiger of vanuit uw eigen tuin. Daarnaast is het mogelijk om een bootje te huren, zodat u de omgeving kunt verkennen. Ons vakantiepark beschikt over een uitdagende speeltuin met diverse speeltoestellen. Ook kunt u een heerlijke borrelbox bestellen die u gezellig met uw partner, gezin of familie kunt opeten. De omgeving van ons vakantiepark is zeker het ontdekken waard. Prachtige dorpen en steden zoals Sneek en Terherne, gezellige winkelstraten en een mooie waterrijke omgeving. We zien u graag tijdens uw vakantie!

 
Boek uw vakantie in september in Friesland
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Voor u uitgelicht:

 

Wat eerdere gasten ons vroegen

Wat is het voordeel van vakantie vieren in september?

Vakantie vieren in de nazomer heeft meerdere voordelen. Ten eerste geniet u van veel rust ten opzichte van het hoogseizoen. Ook de toeristische bestemmingen in de omgeving zijn dan minder druk. Daarnaast profiteert u van voordelige prijzen in september. Ook de temperatuur is nog aangenaam om zowel van de zon te kunnen genieten als de omgeving te verkennen. 

Welke activiteiten zijn er te doen in Friesland in september?

Tijdens uw vakantie in september zijn er tal van activiteiten te ondernemen. Ga bijvoorbeeld watersporten, fietsen of wandelen om de omgeving te verkennen. Ook kunt u historische steden als Sneek en Leeuwarden bezoeken waar zich leuke musea en culturele attracties bevinden. Maar ook als u van shoppen houdt zijn dit leuke steden.