Tusken de Marren

Vakantie Friese meren

 
  • Vakantiehuizen aan het water
  • Gelegen in Akkrum, Friesland
  • Met privé aanlegsteiger

Vakantie aan de Friese meren

Iedereen die op zoek is naar dé ideale bestemming voor een vakantie aan de Friese meren wil natuurlijk zo optimaal mogelijk genieten van het water. Wat dacht u van een vakantiehuis aan het water met een prachtig uitzicht over de Friese meren én een privé aanlegsteiger waar u een boot kunt aanleggen? Bij Recreatiepark Tusken de Marren vindt u het allemaal! Tusken de Marren ligt aan de Meineslaet, een meer dat de verbinding vormt tussen het Sneekermeer en de rivier Boarn. Het Sneekermeer is slechts een half uur varen, net als het Pikmeer bij Grou. Laat u verrassen door de prachtige omgeving en ontdek vanuit uw vakantiehuisje aan het water de prachtige Friese meren.

Een vakantie aan de Friese meren is ook ideaal om kennis te maken met verschillende vormen van watersport. Zwemmen, zeilen, varen en surfen; het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Na een actieve dag is het nog fijner om weer helemaal tot rust te komen in uw vakantiehuis. Elk vakantiehuisje bij Tusken de Marren is stijlvol ingericht en beschikt over een luxe keuken, een grote woonkamer, ruime slaapkamers en een mooie badkamer. Door de openslaande deuren in de living kom je uit op het terras, de tuin en de ligplaats van de boot. Ook is het mogelijk om een vakantiehuisje met sauna te huren op het park.

Boek een vakantie aan de Friese meren
 

Vakantie bij het Sneekermeer

Natuurliefhebbers, watersporters en rustzoekers zijn bij Tusken de Marren aan het juiste adres. Ook wanneer u de ideale plek zoekt voor een welverdiende vakantie bij het Sneekermeer en de prachtige stad Sneek, zit u op dit vakantiepark helemaal goed. Het Sneekermeer is slechts een aantal kilometer verwijderd van Recreatiepark Tusken de Marren. Dankzij de vele parkfaciliteiten wordt uw vakantie wel héél aangenaam. Denk aan gratis WiFi, bootverhuur, boothelling, een haven, vismogelijkheden en voor de kinderen een speeltuin, animatie in het hoogseizoen.

Het vakantiepark ligt op loopafstand van het pittoreske dorpje Akkrum. Ook grote steden die zeker een bezoek waard zijn, zoals Leeuwarden en Drachten, zijn gemakkelijk te bereiken. Bezoek ook zeker eens Sneek, Harlingen, Bolswaards en Franeker tijdens een lange fiets- of wandeltocht. Met de mogelijkheden voor deze uitstapjes, de parkfaciliteiten en de prachtige Friese meren in de omgeving is er genoeg avontuur te beleven tijdens een vakantie bij het Sneekermeer bij Tusken de Marren!

Bekijk prijzen en beschikbaarheid