+31 (0) 85 888 0520info@tuskendemarren.nl 

Natuurhuisje in Friesland

  1. Natuurhuisje in Friesland
 
  1. Luxe natuurhuisjes in Friesland
  2. Vakantiepark aan het water
  3. Eigen aanlegsteiger

Natuurhuisje Friesland

Wilt u weg uit de massa en even de rust en natuur opzoeken in Nederland? Dan zult u genieten van een vakantie in een natuurhuisje in Friesland. Op Recreatiepark Tusken de Marren in Akkrum staan bijzondere vakantiehuizen genaamd ‘Eneva’, ‘energie neutrale vakantielodge’. Deze natuurhuisjes in de vorm van luxe lodges zijn gebouwd op een volledig energie neutraal gebruik. Wat deze woningen nog extra bijzonder maakt, is hun ligging aan het water inclusief een eigen aanlegsteiger voor uw boot. Dat maakt ons park het ideale vakantieadres voor een ontspannen vakantie aan het water. 

Liefhebbers van rust, ruimte, natuur en water kunnen het hele jaar door genieten van een verblijf in een van onze natuurhuisjes in Friesland. Vakantiehuis Eneva voor 4 personen en vakantiehuis Eneva voor 6 personen zijn duurzaam gebouwd, geïsoleerd en voorzien van verwarming. De ruime slaapkamers met comfortabele bedden, de luxe badkamer, moderne keuken en sfeervol woongedeelte zorgen ervoor dat u zich er meteen thuis voelt. Door de vele en hoge ramen, en de openslaande deuren naar de tuin en het terras, heeft u een prachtig uitzicht op het groen en het water. 

 

Duurzaam vakantiehuisje Friesland

Houdt u ook tijdens uw vakantie graag rekening met het milieu, en wilt u graag uw tijd doorbrengen in een duurzaam vakantiehuisje in Friesland? Dan bent u bij Recreatiepark Tusken de Marren op de juiste plek. Onze energie neutrale vakantielodge Eneva is een zeer geschikt onderkomen als een energiebesparende en milieuvriendelijke vakantiewoning zoekt. 

Ons vakantiepark in Friesland ligt bij Akkrum, in het hart van de Friese Meren. Alle vakantiehuisjes liggen aan open vaarwater en hebben een eigen aanlegsteiger. Zo kunt met een (gehuurd) bootje de Friese wateren verkennen. Het pittoreske dorpje Akkrum ligt op 5 minuten loopafstand van het park en heeft een eigen NS-station. De prachtige en natuurrijke omgeving leent zich prima voor mooie wandelingen en fietstochten, onder andere naar bijvoorbeeld leuke steden Sneek, Harlingen, Bolsward en Franeker.