1. Vakantiehuizen aan het water
  2. Eigen aanlegsteiger
  3. 4 tot 6 personen

Vakantiehuis meivakantie

De meivakantie is een heerlijke periode om te genieten van de lente en de eerste zonnestralen. Heerlijk om er met het gezin er een aantal dagen of een week tussenuit te gaan! Alle vakantiehuizen zijn direct gelegen aan het water en voorzien van een eigen aanlegsteiger.

Huisje huren meivakantie

Een huisje huren tijdens de meivakantie bij Tusken de Marren betekent veel rust, ontspanning en plezier! Boek een heerlijk vakantiehuis in de meivakantie voorzien van alle comfort. Het vakantiepark in Friesland biedt chalets en villa's voor 4 tot 6 personen. De vakantiehuizen zijn gelegen aan het water en zijn voorzien van gratis wifi, flatscreen tv, combimagnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat en eigen aanlegsteiger. 

Eventueel zijn er mogelijkheden om faciliteiten zoals een sauna, separaat toilet of veranda bij te boeken (afhankelijk van het soort accommodatie dat u boekt). De accommodaties van recreatiepark Tusken de Marren hebben alles in huis voor dé perfecte vakantie aan de Friese meren!

Recreatiepark Tusken de Marren

Recreatiepark Tusken de Marren biedt alle faciliteiten die u wenst: op het park en in de accommodaties heeft u gratis wifi, een receptie, speeltuin, vismogelijkheden, tafeltennis, trampoline, bootverhuur en een jachthaven met boothelling en een botenkraan. Tijdens uw verblijf op ons vakantiepark in Akkrum verveelt u zich geen moment. Overzicht van faciliteiten:

  • Gratis Wifi;
  • Receptie;
  • Speeltuin;
  • Wasserette;
  • Vismogelijkheden;
  • Boothelling;
  • Eigen ligplaatsen aan chalet/woning;
  • Animatieteam in het hoogseizoen.

Ook buiten het park valt er genoeg te beleven. De Friese Meren zijn een prachtig gebied waar u kennis kunt maken met verschillende watersportactiviteiten zoals zeilen, varen en surfen. Het park is gelegen aan de Meineslaet dat de verbinding tussen het Sneekermeer en de rivier Boarn vormt. De omgeving leent zich ook uitstekend voor fiets- en wandeltochten welke u langs prachtige steden als Sneek, Harlingen, Bolsward en Franeker leiden. Een verblijf op Tusken de Marren is de ideale uitvalsbasis om Friesland te ontdekken.

Bekijk onze faciliteiten