Op het park
 1. Vakantiehuizen in de herfstvakantie
 2. Aan het water
 3. 4 tot 6 personen

Vakantiehuis herfstvakantie

Op zoek naar een vakantiehuis herfstvakantie? Zoek niet verder! Vakantiepark Tusken de Marren in Akkrum, Friesland, ligt letterlijk ‘tussen de meren’ (vertaling in het Fries: Tusken de Marren) en hier kunt u heerlijk vertoeven, ook in de herfst!

✓ Herfstvakantie regio Zuid: 12 t/m 20 oktober 2019
✓ Herfstvakantie regio Noord en Midden: 19 t/m 27 oktober 2019

Tusken de Marren

Wat het vakantiepark uniek maakt is de ligging aan het water. Ieder vakantiehuis ligt direct aan het water en is voorzien van een eigen aanlegsteiger. Perfect voor liefhebbers van water, vissers en om erop uit te gaan met een boot of sloep. Niet in het bezit van een eigen boot? Het vakantiepark biedt een aantal bootjes te huur. Verder biedt het park de volgende faciliteiten:

 • Gratis Wifi;
 • Receptie;
 • Speeltuin;
 • Wasserette;
 • Vismogelijkheden;
 • Boothelling;
 • Eigen ligplaatsen aan chalet/woning;
 • Animatieteam in het hoogseizoen.
Bekijk onze faciliteiten
 

Accommodaties vakantiepark

Vakantiepark Tusken de Marren biedt vijf verschillende accommodaties aan. Alle accommodaties liggen aan het water en zijn voorzien van een eigen aanlegsteiger waar u met uw boot of gehuurde boot kunt aanmeren. De indeling kan onderling iets verschillen. Ieder vakantiehuis aan het water is voorzien van in ieder geval een zit- en eethoek, badkamer met douche, wastafel en toilet, flatscreen TV, wifi, keuken met vaatwasser, combimagnetron, koffiezetapparaat en een aanlegsteiger.

Meine

Accommodatie geschikt voor 4 personen. Voorzien van alle gemakken, o.a. vaatwasser, flatscreen tv, koffieapparaat en gratis Wifi.

Knilles

Geschikt voor 4 personen. Knusse woning waar u optimaal kunt genieten van uw vakantie. Van alle gemakken voorzien en direct gelegen aan het water met een eigen aanlegsteiger.

Boarne

Geschikt voor 4, 5 of 6 personen. Fantastische ligging aan de Meineslaet. Dit is een doorgaand vaarwater waar u kunt genieten van de vele boten die langs varen en de mogelijkheid om zelf direct het water op te gaan.

Coopersburg

Accommodatie geschikt voor 6 personen. Gelegen aan de Meineslaet en voorzien van eigen aanlegsteiger.

Opfeart

Geschikt voor 6 personen. Heerlijk vakantiehuis herfstvakantie om te vertoeven voor een week.

Meer Vakanties