Recreatiepark Tusken de Marren
Vakantiehuis Sneek

Vakantiehuis nabij Sneek

 
  • Vakantiepark aan het water in Friesland
  • Vlak bij Sneek (25 min)
  • Bungalows voor 2-8 personen

Vakantiehuis vlak bij Sneek

Sneek, de derde grootste stad van Friesland. Bovendien is dit de watersporthoofdstad van de provincie met als hoogtepunt elk jaar de Sneekweek. Een vakantiehuis in de omgeving van Sneek is ideaal als u een water(sport)liefhebber bent. Bij Tusken de Marren huurt u een bungalow nabij Sneek voor maximaal 8 personen. Op ons waterrijke vakantiepark in Friesland liggen bijna alle vakantiehuizen direct aan het water van de 'Meinesleat'. Met een bootje vaart u binnen afzienbare tijd richting het Sneekermeer en Sneek zelf. Vanuit een vakantiehuis nabij Sneek kunt u ook vele andere Friese meren en wateren bereiken. Bent u klaar voor een vakantie die in het teken staat van water? Dan is een bungalow bij Sneek ideaal!

 

Verblijven in een bungalow nabij Sneek

Een bungalow in de omgeving van Sneek is heel compleet en voorzien van veel luxe en gemakken. Zo beschikt u altijd over een ingerichte keuken, sfeervolle woonkamer, comfortabele bedden en een fijne badkamer. Maar dat is nog niet alles, want bij nagenoeg elk vakantiehuis vlak bij Sneek hoort ook een eigen aanlegsteiger. U kunt dus gewoon uw eigen boot meenemen of een boot op het park huren! Bovendien kunt u vanaf de aanleigsteiger van uw vakantiehuis bij Leeuwarden ook fantastisch vissen. Bent u een wellness liefhebber? Ook daarvoor biedt een bungalow in de buurt van Sneek mogelijkheden. En uw hond? Die mag gewoon mee op vakantie naar Friesland

Wat maakt onze gasten blij?

  • Unieke ligging aan het water
  • De rust en kleinschaligheid
  • Mogelijkheid om eigen boot mee te nemen
  • De ruimte rondom de huisjes

Meer weten? Lees hier alle beoordelingen.

Vakantie in Friesland bij Tusken de Marren

Natuurlijk zult u veel tijd op het water doorbrengen tijdens een verblijf in een bungalow nabij Sneek. Maar Friesland is meer dan water! Vaart u richting Sneek stap dan ook zeker even aan wal, want dit is een van de gezelligste steden van Friesland. In het nabijgelegen Terherne vindt u hét ideale uitstapje met kinderen. Dit Kameleondorp staat volledig in het teken van de gelijknamige boekenserie. Bent u bekend met de Elfstedentocht? Beleef deze iconische tocht zelf en bezoek de 11 steden per auto, te voet, met de fiets of per boot. En heeft u juist even behoefte aan een dagje doorbrengen bij uw vakantiehuis nabij Sneek? Door de ligging aan open vaarwater is er altijd wat te zien, en verveelt u zich geen moment!

 

Ligging Tusken de Marren