• Oud en nieuw aan het water
  • Vakantiepark in Friesland
  • Vakantiehuizen voor max. 8 personen

Oud en nieuw in Friesland

De champagne staat klaar, de oudejaarsconference loopt op z'n eind en het nieuwe jaar is bijna daar. Oud en nieuw vieren, waar doet u dat dit jaar? Bekijk eens de mogelijkheden voor een oud en nieuw in Friesland bij Tusken de Marren. Hier huurt u een huisje met oud en nieuw voor 2 tot 8 personen. Ideaal voor een verblijf met familie of vrienden, en om het oude jaar goed af te sluiten. Oud en nieuw vieren aan het water in Friesland in een luxe vakantiehuis, dan moet u bij Tusken de Marren zijn. En wie weet kunt u het nieuwe jaar goed van start gaan door deel te nemen aan een georganiseerde nieuwjaarsduik in de omgeving. 

 

Huisje huren met Oud & Nieuw

Wilt u graag tijdens oud en nieuw een vakantiehuis huren? Tusken de Marren is zeer geschikt als verblijfsplaats tijdens de jaarwisseling. Mensen die graag de rust opzoeken zullen zeker genieten in een vakantiehuis tijdens oud en nieuw bij Tusken de Marren. U kunt hier namelijk genieten van veel privacy en u kunt lekker ontspannen in uw vakantiehuis aan het water. Het park begeeft zich letterlijk tussen de meren (wat de vertaling van 'Tusken de Marren' is) en is gelegen aan de Meinesleat, één van de Friese meren. Zoekt u liever de drukte op tijdens de jaarwisseling? U kunt in één van de steden in de buurt het nieuwe jaar vieren, zoals Leeuwarden, Sneek, Heerenveen of Drachten. 

Als u met oud en nieuw een vakantiehuis wilt huren, heeft u de keuze uit verschillende accommodaties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor de energie neutrale vakantielodge Eneva, het prachtige chalet Meine dat ook te boeken is als wellness uitvoering of de luxe vakantiewoning Sneekermeer die een schitterende ligging en een unieke uitstraling heeft. Daarnaast ligt Akkrum zeer centraal; het ligt in het hart van de Friese meren. Wilt u dus een huisje huren met oud & nieuw dan is dit een ideale uitvalsbasis om de rest van Friesland te verkennen!

Tip: ook met de kerstdagen zijn wij geopend en kunt u een huisje huren in Friesland.

Boek een huisje met oud en nieuw