• Kerstmis aan het water
  • In Friesland
  • Vakantiehuizen voor 2 tot 8 personen

Kerst in Friesland

Tusken de Marren is een prachtig vakantiepark in Akkrum, Friesland en is een zeer geschikte plek om Kerstmis te vieren. Op dit park ervaart u namelijk het échte vakantiegevoel, indien u een huisje huurt met kerst. Bijna alle vakantiehuizen zijn gelegen aan het water en bijna iedere accommodatie heeft zijn eigen aanlegsteiger. Tijdens de kerstdagen kunt u dus in uw vakantiehuis genieten van een prachtig uitzicht over de Friese Meren. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 2 tot 8 personen, dus of u nu samen met uw partner of met uw hele gezin komt; alles is mogelijk! 

 

Huisje huren met de kerst

Als u verblijft in een vakantiehuis met kerst, dan wilt u natuurlijk het liefst in een sfeervol en gezellig vakantiehuis verblijven. De vakantiehuizen van Tusken de Marren zijn modern en huiselijk ingericht; hierdoor zult u zich er gelijk thuis voelen. De indeling en inrichting van de vakantiehuizen verschillen, afhankelijk van welk vakantiehuis u boekt en voor hoeveel personen. U heeft de keuze uit zes verschillende villa's en chalets en in elke accommodatie vindt u de benodigde faciliteiten, zoals een zit- en eethoek, badkamer, gratis wifi, vaatwasser, flat screen tv, combimagnetron en koffiezetapparataat. Wilt u graag een huisje huren met kerst waar een sauna in zit? Ook dat is mogelijk als u een vakantiehuis met kerst bij Tusken de Marren huurt. Kortom: het zal u aan niks ontbreken op dit vakantiepark!

In de kerstvakantie is er in de omgeving van het vakantiepark genoeg te doen. Zo kun je heerlijk lange wandelingen of fietstochten maken, al helemaal in de prachtige natuurrijke omgeving die rondom het vakantiepark te vinden is. En als de temperatuur daalt terwijl u in uw vakantiehuis met kerst verblijft, kunt u met het hele gezin schaatsen op het bevroren meer dat voor uw huisje ligt. 

Boek een vakantiehuis met kerst

Sfeerimpressie Tusken de Marren