1. Vakantiepark in Friesland
  2. Vakantiehuizen aan het water
  3. Tot 10% vroegboekkorting in 2021

Profiteer van vroegboekkorting!

Bent u een snelle beslisser of wilt u zeker zijn van het beste plekje voor uw vakantie in 2021? Dan profiteert u bij Tusken de Marren van vroegboekkorting oplopend tot 10%. Kom in 2021 genieten van een heerlijke vakantie op ons vakantiepark aan het water. De vakantiehuizen zijn geschikt voor maximaal 8 personen en beschikken over een eigen aanlegsteiger zodat u uw eigen boot kunt meenemen. Uiteraard beschikken de moderne vakantiehuizen over verschillende comfortabele gemakken. Met de vroegboekkorting geniet u extra voordelig van een vakantie aan het water in Friesland.

➤ Tot 10% vroegboekkorting op een verblijf in 2021

 
 

Vroegboekkorting in 2021

Vroeg boeken kent zo een aantal voordelen; u heeft een ruime keuze uit de beschikbare vakantiehuizen en kunt uzelf zo verzekeren van het beste plekje. Ook heeft u nog een ruime keuze aan vakantiedata. Met de vroegboekkorting in 2021 bij Tusken de Marren heeft u óók nog eens een voordelige vakantie. 

Geniet in uw vakantiehuisje aan het water waar u vanuit uw eigen tuin met aanlegsteiger kunt vissen, zwemmen, kiten of varen op de Friese wateren. De vakantiehuizen voor 4, 6 of 8 personen van Tusken de Marren beschikken over diverse comfortabele en moderne gemakken. Zo heeft u in de keuken de beschikking over een vaatwasser, combi-magnetron en een koelkast met vriesvak. In de gezellige zithoek van de woonkamer kunt u televisie kijken op de flatscreen TV. En wanneer de zon zich laat zien is het heerlijk vertoeven in de ruime tuin of op het (overdekte) terras met tuinmeubilair.

 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid
 

Sfeerimpressie van uw verblijf bij Recreatiepark Tusken de Marren

 

Faciliteiten Tusken de Marren

De parkfaciliteiten maken uw verblijf op ons vakantiepark bij Sneek nog aangenamer. Dankzij de boothelling in de aanwezige recreatiezone kunt u uw eigen boot meenemen en te water laten. Wanneer u niet over een eigen boot beschikt maar wel graag wilt varen kunt u bij ons een motor- of roeibootje huren. In het hoogseizoen beleven de kinderen te gekke avonturen bij het animatieteam. Maar ook in de speeltuin of in het water vermaken zij zich uitstekend. Jong en oud kunnen genieten van de rust tijdens het vissen vanaf uw privé aanlegsteiger. Wilt u graag de thuisblijvers op de hoogte houden van uw vakantie in Friesland? In de woning heeft u gratis toegang tot wifi om de leukste kiekjes te sturen. 

 

De faciliteiten op een rij:

  • Boothelling en ligplaatsen
  • Bootverhuur
  • Speeltuin
  • Animatie (in het hoogseizoen)
  • BBQ-verhuur
  • Gratis wifi in de woning
  • Receptie
  • Wasserette
 

Wanneer geniet u van een vakantie aan het Friese water? Wees op tijd! U kunt nu al voor 2021, dankzij onze vroegboekactie, profiteren van vroegboekkorting oplopend tot 10%. Boek uw vakantiehuis aan het water bij Recreatiepark Tusken de Marren. 

 
Boek nu met vroegboekkorting