1. Vakantiehuis Pinksteren
  2. Aan het water
  3. Privé aanlegsteiger

Vakantiehuis met Pinksteren

Vakantiehuis Pinksteren boeken? Bij recreatiepark Tusken de Marren bent u aan het juiste adres. Tusken de Marren is een uniek park, alle accommodaties liggen namelijk direct aan het water. De vertaling van Tusken de Marren is “tussen de meren”, waar het park zich letterlijk begeeft. Het park biedt luxe woningen waar u optimaal kunt genieten van een heerlijk Pinksterweekend.

Huisje huren met Pinksteren

De vakantiehuizen zijn van alle gemakken voorzien: gratis Wifi, een flatscreen tv, combimagnetron, vaatwasser, koffiezetapparaat en eigen aanlegsteiger. Eventueel zijn er mogelijkheden om faciliteiten zoals een sauna, separaat toilet of veranda bij te boeken (afhankelijk van het soort accommodatie dat u boekt). De accommodaties van recreatiepark Tusken de Marren hebben alles in huis voor dé perfecte vakantie aan de Friese meren! U heeft de keuze uit accommodaties voor maximaal 8 personen.

 

Recreatiepark Tusken de Marren

Faciliteiten op het park zijn gratis wifi, receptie, speeltuin, vismogelijkheden, tafeltennis, trampoline, bootverhuur en een jachthaven met boothelling en botenkraan.

Het park ligt aan de Meineslaet, een meer dat de verbinding vormt tussen het Sneekermeer en de rivier Boarn. Het park ligt in het Friese dorpje Akkrum en is centraal gelegen. U bereikt gemakkelijk andere steden zoals Leeuwarden, Heerenveen en Sneek. Genoeg bezienswaardigheden om erop uit te gaan tijdens Pinksteren!

 
Bekijk onze faciliteiten en bezienswaardigheden